iPhone 13 Pro vs iPhone 13

mertkcr111

Hectopat
Daha fazla  
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Renk seçenekleri 13'te daha iyi bir de 13 Pro'nun kamerası absürt büyük duruyor gibi. Ne yapmalıyım? Sırf 120Hz ekran ve 1 telefoto kameradan dolayı o kadar fark vermeyi doğru bulmuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılan malzeme açısından da kalite farkı var. Ayrıca 13'te 4 çekirdeği aktif GPU varken; 13 Pro'da 5 çekirdeği aktif GPU bulunuyor.

Kullanılan malzeme açısından da kalite farkı var. Ayrıca 13'te 4 çekirdeği aktif GPU varken; 13 Pro'da 5 çekirdeği aktif GPU bulunuyor.

Çok ağır şeyler için kullanmayacağım telefonu.

Eğer kolay ve basit bir kullanım istiyorsanız 13 sizin için yeterli olacaktır.

Üst düzey şeyler yapmayacağım evet fotoğraf falan çekerim illaki ama profesyonelce değil tabii ki kamerasıda hoşuma gitti teşekkür ediyorum bu arada.

Tercih meselesi; ancak ben olsaydım malzeme kalitesi, fazladan RAM, ekran yenileme hızı, GPU farkı, kamera farkı gibi nedenlerden 13 Pro alırdım.

Ben o kadar fark vermeyi doğru bulmuyorum. 13le aynı boyut olduğu için kamera dizilimi çok absürt büyük duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…