Merhaba arkadaşlar, ben şu an aktif olarak Samsung A50 kullanıyorum, ortalama 4 veya 5 yıldır. Ama artık telefon ölecek durumda. Ben de düşündüm taşındım ve yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bu telefon ise iPhone 13 Pro mu yoksa 14 mü? Sizce hangisini almalıyım, hangisi daha iyi, daha çok pil ömrü var, daha çok götürür/güncelleme alır? Bir de oyun oynuyorum ama Clash Royale, PUBG gibi; deliler gibi oynamasam da.
Merhaba arkadaşlar, ben şu an aktif olarak Samsung A50 kullanıyorum, ortalama 4 veya 5 yıldır. Ama artık telefon ölecek durumda. Ben de düşündüm taşındım ve yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bu telefon ise iPhone 13 Pro mu yoksa 14 mü? Sizce hangisini almalıyım, hangisi daha iyi, daha çok pil ömrü var, daha çok götürür/güncelleme alır? Bir de oyun oynuyorum ama Clash Royale, PUBG gibi; deliler gibi oynamasam da.
14 işlemcisi aynı zaten 13ile. 13 Pro hem Hz olarka hem özellik olarak hem 13-14 farkındaki RAM konusundada az değil alınır hocam her türlü 14 seçeneğiniz bile olmasın 13 Pro varken.
Fakat alabiliyorsanız az sabredin 14 Pro modelleri alsanız daha rahat edersiniz bence.
İkinci el almayın veya alıyorsanızda da faturalı kutulu bir şekilde alın çünkü ilerdeki zamanlarda iCloud sorunu ile karşılaşacaksın bu da büyük sorun orijinal faturası yoksa cihaz kilitlenir tavsiyem sıfır iPhone 14 almanız
14 işlemcisi aynı zaten 13ile. 13 Pro hem Hz olarka hem özellik olarak hem 13-14 farkındaki RAM konusundada az değil alınır hocam her türlü 14 seçeneğiniz bile olmasın 13 Pro varken.
Fakat alabiliyorsanız az sabredin 14 Pro modelleri alsanız daha rahat edersiniz ben.
İkinci el almayın veya alıyorsanızda da faturalı kutulu bir şekilde alın çünkü ilerdeki zamanlarda iCloud sorunu ile karşılaşacaksın bu da büyük sorun orijinal faturası yoksa cihaz kilitlenir tavsiyem sıfır iPhone 14 almanız.