IPhone 13 Pro vs iPhone 15

Şimdi model yükseltmiş olursunuz. Yurt dışı riskini almak istiyorsanız iyi seçenek.
Riskten kasıt ne hocam? Hazır bahsetmişken; bir arkadaşta daha 14 pro max var yurt dışı. 8 ay kullanıp 4 ay e-simden para vererek açtırdığını söyledi bunun bir riski var mı? Ve kullanım süresi her yıl başı yenileniyor değil mi?

Evet yenileniyor.

4 ay kapalı kalması yani. Ama cihaz taşıyarak halledebilirsiniz.

Evet yenileniyor.

4 ay kapalı kalması yani. Ama cihaz taşıyarak halledebilirsiniz.
Şöyle bir olay düşündüm: Bütçem yaklaşık 45 bin. 30-32 bin bandında yurt dışı temiz 15 pro bulup kalan 13-15 bine kayıtlı, pili aşırı yüksek olmayan bir iphone 11 alacağım kardeşime. Kalan 4 ayı da onun telefonu taşıyarak kullanacağım. Peki buna ve arkadaşımın bahsettiği kaydettirme işine ne diyorsunuz sizce mümkün mü?

Kardeşinize 11 almayın artık devri bitti. Her an 8 ay kullanma şeyi de bitebilir. Normalde iPhone'lere kayıt olmuyor diye biliyorum.

Kardeşinize 11 almayın artık devri bitti. Her an 8 ay kullanma şeyi de bitebilir. Normalde iPhone'lere kayıt olmuyor diye biliyorum.
zaten çok büyük değil acelesi yok yeni telefon için. Ki kullandığı telefon da şu an iyi değil. Ondan 11 yeter ona diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…