iPhone 13 Pro vs iPhone 15

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, iki cihaz arasında kaldım. Benim 5 yıllık iPhone 11 64 GB hem depolaması hem kendisi artık yetmiyor. 13 Pro’da yüksek Hz ekran ve 3 kamera, 15 ise daha yeni bir telefon. 13 Pro alırsam Sahibinden Param Güvende ile almayı düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bir site vs. var mı? Yenilenmiş ürün almak istemiyorum, açıkçası. Siz hangisini tercih ederdiniz?

60Hz ekranlı IPhone'ler çok yavaş hissettiriyor. iPhone 11 ile 15 arasında neredeyse hız farkı yok yük altına sokmadığınız sürece. Ne olursa olsun 120Hz ekranlı bir iPhone alın.

Merhaba, iki cihaz arasında kaldım. Benim 5 yıllık iPhone 11 64 GB hem depolaması hem kendisi artık yetmiyor. 13 Pro'da yüksek Hz ekran ve 3 kamera, 15 ise daha yeni bir telefon. 13 Pro alırsam sahibinden Param Güvende ile almayı düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bir site vs. var mı? Yenilenmiş ürün almak istemiyorum, açıkçası. Siz hangisini tercih ederdiniz?

13 Pro daha iyi.

15'in altında ki modellere yapay zeka desteği gelmeyecek ben her zaman yeni model alma taraftarıyımdır ama yüksek Hz istiyorsan 13 Pro alabilirsin. Yenilenmiş cihazlara bozuk cihaz gözüyle bakma sahibindenden alacağın 2. el telefonlardan daha sağlam oluyorlar.

Merhaba, iki cihaz arasında kaldım. Benim 5 yıllık iPhone 11 64 GB hem depolaması hem kendisi artık yetmiyor. 13 Pro'da yüksek Hz ekran ve 3 kamera, 15 ise daha yeni bir telefon. 13 Pro alırsam sahibinden Param Güvende ile almayı düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bir site vs. var mı? Yenilenmiş ürün almak istemiyorum, açıkçası. Siz hangisini tercih ederdiniz?
Güncellik dışında 13 Pro daha iyi.

Hocam şu an 2 ürün var önümde
53.000₺ iPhone 15.
43.000₺ iPhone 13 Pro yenilenmiş,
Arada ciddi fiyat farkı var ama yenilenmiş olması beni korkutuyor burada nasıl hareket etmek lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı