Kadıkoyde telefoncudan 13 Pro aldım. Kutuyu ilk ben açtım, jelatini kaldırdım. Ekran ortasında kılcal çizik var. Ne yapmam lazım? Telefoncu ben geri alamam dedi. Kutuyu sen açtın dedi.
Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage.
checkcoverage.apple.com
Nereden alınırsa alınsın, eğer telefonun ilk sahibiysen, ilk defa Apple ID girildiği an garantin başlamış olur. Attığım link üzerinden kontrol ettikten sonra Apple Store'a gidip yardım alabilirsin.
PS: Yetkili Apple bayileri dışında kimseden asla telefon almayın, bu devirde ne olduğu belli olmuyor.
Apple tarafinda kozmetik sorunlara bir cozum bulamazsin. Apple garantisi donanimsal hatalari destekler. Benim de Vatan’dan aldigim iPhone’un kamerasinda hafif bir cizik vardi, telefonu alip eve gittigimde gormustum. Hem Vatan hem Apple ile gorustum iki taraf da degisime yanasmadi. Belki Tuketici Hakem Heyetine gitsem sonuc cikardi.
Sorununu cozebilirsen telefoncuyla cozmen gerek. Ya da sen de bi Tuketici Hakem Heyetini dene.
O da nasıl oluyor? Kutuyu ilk sen açmışsın iade almıyorum da ne demek? Resmen 2. el telefonu kutuya koyup jelatin ile sarmışlar diye yorumluyorum. Ne kadara aldın?
O da nasıl oluyor? Kutuyu ilk sen açmışsın iade almıyorum da ne demek? Resmen 2. el telefonu kutuya koyup jelatin ile sarmışlar diye yorumluyorum. Ne kadara aldın?
2. el ürünü kutuya koymak gibi bir şey özellikle 12 ve 13 de olamaz. Buradan belli oluyor hiç izlemediğiniz. Tek seferlik yırtılarak açılan güvenlik bandı var 12 ve 13'de.