iPhone 13 Pro'dan S23 Ultra'ya geçmek mantıklı mı?

Plavusan

Decapat
Daha fazla  
Telefondan çok fazla dizi ve film izliyorum ve ekran kalitesi ve boyutu benim için çok önemli. Evet 13 Pro'nun da gayet yeterli bir ekranı var fakat daha önce de Galaxy S serisi kullanmış biri olarak, Samsung'un ekranlarını daha çok beğeniyorum. Bir de S23 Ultra iPhone kadar olmasa da ileriki zamanlarda değerini be kadar koruyabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
S23U zaten fiyatı çok uygun durumda rakibi 14 Pro'nun fiyatlarını düşünürsek. Yani alırken zaten müthiş karla alıyorsun o yüzden değer kaybını pek düşünmemelisin derim ne kadar değer kaybedeceğini bilemeyiz ama alırken uyguna aldığın için o da değerini korumuş oluyor bir nevi.
Soruna gelecek olursam evet geçilebilir. Sizin ihtiyaçlarınıza daha çok cevap verir. Ancak aman aman da ekran kısmında olsun diğer kısımlarda olsun pek gelişme yaşamazsınız.

Peki hocam düzgün kullandığım taktirde tekrar satmak istersem değerini ne kadar korur sizce?
Dolar kurunun sabit kaldigini varsayalim. 40K gibi fiyatlara satarsiniz.

Ayrica S23 Ultra, 13 Pro'dan cok daha iyi bir ekrana sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…