iPhone 13 şarj olurken çok fazla ısınıyor

lilacivert

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, telefonum iPhone 13 128 GB. 10 gün oldu alalı ve nedense bu aralar şarja koyduğumda 20-70 arasında çok fazla ısınıyor, dokunduğumda bariz sıcaklığı hissediyorum. 70-80-100 arası normal soğuyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama artık şarjı da çok dayanmıyor gibi. 10 dakikada %2 şarjım azalıyor. Sizce bataryada bir sıkıntı var mıdır? (şarj adaptörüm 20W hızlı olandan)

Şarj olma kısmında bir sorun göremedim, bu sıcaklarda özellikle ısınması normal. Endişelenmeye gerek yok. Ama 10 dakikada %2 şarj azalmasını detaylandırmanız lazım. Kullanımda mı, boşta mı, ne şekilde azalıyor? Eğer ekran bekleme modundayken gerçekleşiyorsa bu azalma bir sorun var demektir.

Şarj olma kısmında bir sorun göremedim, bu sıcaklarda özellikle ısınması normal. Endişelenmeye gerek yok. Ama 10 dakikada %2 şarj azalmasını detaylandırmanız lazım. Kullanımda mı, boşta mı, ne şekilde azalıyor? Eğer ekran bekleme modundayken gerçekleşiyorsa bu azalma bir sorun var demektir.
Kullanımda normal wp, instagramda dolaşırken bu şekilde azalıyor gece de %89da bırakmıştım dün dikkat ettim sabah uyandığımda %87 olmuştu.

Xiaomi 12 t 120 w ile şarj ettiğimde ısınma bende de oluyor ama 18 dk da full ediyor. iPhone o kadar hızlı şarj etmezken çok ısınması normal değil derdim ama marka iPhone ise normaldir.

Xiaomi 12 t 120 w ile şarj ettiğimde ısınma bende de oluyor ama 18 dk da full ediyor. iPhone o kadar hızlı şarj etmezken çok ısınması normal değil derdim ama marka iPhone ise normaldir.
ilk günler böyle değildi aslında havadan dolayı mı bilemiyorum Apple destek ile görüştüm uzaktan pilin donanımsal anlamda durumuna bakabildiklerini söyledi bi sıkıntı gözükmüyor dedi fakat ne kadar doğrudur meçhul

2020 yazında iPhone 11 almıştım dışarı çıkmıştım kurulum falan yaptım kameraya bakıyordum 4K 60 video çekeyim dedim telefon alev topuna döndü sarjida hızlıca azaldı. Sanırım sıcak havalara karşı epey mücadele veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı