iPhone 13 şarj oluyor gözüküyor ama dolmuyor

Sıcaklardan ötürü olabilir umarım donanımsal bir sorun çıkmaz ki Apple da sanmıyorum pek.

Bende saat 4'te duruyor 3 de uyuduğum için sabah 9A doğru sarja tekrar başlıyor kendi kendine 12'de falan 100lenmiş oluyor bu şekilde pil sağlığını koruyor (saatler yanlış olabilir tam bilmiyorum)
Daha önce hızlı dolardı 80 den sonra iyileştirilmiş pil şarjı devredeyken.

Havalar sıcak aslında evet ama telefon çok sıcak değildi. Her zamanki sıcaklıktaydı.

Telefonun iyileştirilmiş pil ayarı açık ise %80'de kalır ve telefon batarya korumak için sabit tutar ve prizden gelen 20-25 v tu telefona göndermez. Eğer 2-3 saat sonunda yine yükselmiyor ise farklı adaptör ve kablo dene. Yine olmuyor ise yazılımı 18.5'e düşür. Bunlardan birisini yaparsan %100 çözülür ama varsayalım çözülmedi şarj soketi değişimi gerekiyor.

Evet iyileştirillmiş pil ayarı açıktı ama benim hep açık ve daha çnce böyle olmamıştı. Daha hızlı doluyordu. Apple desteğe yazdım, ısı yüzünden olduğunu söyledi. Kılıfı çıkarıp serin bir yere koydum, telefonu kapatıp açtım sonra şarja taktım sorun çözüldü.

Isı yüzünden durduğunda bildirim olarak belirtir sizde belirtmedi mi?

Sıcaklardan ötürü olabilir umarım donanımsal bir sorun çıkmaz ki Apple da sanmıyorum pek.
Apple desteğe yazdım, sıcaklık yüzünden olduğunu söyledi. Kılıfı çıkarıp serin bir yere koydum, telefonu kapatıp açtım sonra şarja taktım sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…