nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.259 Çözümler 6 16 Eylül 2024 #21 Oguztfn1 dedi: Maalesef bu hataya düştüm. Ama androidden de sıkıldım,pil sorunu yaşamasam pişman olacağımı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Valla hocam iPhone cihazlara lafim yok ama hic fp degiller. Ya pro serisi ya da Samsung bence.
Oguztfn1 dedi: Maalesef bu hataya düştüm. Ama androidden de sıkıldım,pil sorunu yaşamasam pişman olacağımı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Valla hocam iPhone cihazlara lafim yok ama hic fp degiller. Ya pro serisi ya da Samsung bence.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.910 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #22 Daha mı iyi olur kötü mü olur? berkorkmaz dedi: bir de bu akşamki iOS 18 güncellemesinden sonra gör Genişletmek için tıkla... Oguztfn1 dedi: Sanırım ıphone bize göre değil ;( servis ile uzaktan iletişim kurdum pilde sorun yok dedi. Ama bana hala az geliyor. Napsak Samsung s24plusa mı geçsek Genişletmek için tıkla... Ben gayet memnunum para yazın 15 pro maxe falan geçebilirim ama şu an bir derdim yok.
Daha mı iyi olur kötü mü olur? berkorkmaz dedi: bir de bu akşamki iOS 18 güncellemesinden sonra gör Genişletmek için tıkla... Oguztfn1 dedi: Sanırım ıphone bize göre değil ;( servis ile uzaktan iletişim kurdum pilde sorun yok dedi. Ama bana hala az geliyor. Napsak Samsung s24plusa mı geçsek Genişletmek için tıkla... Ben gayet memnunum para yazın 15 pro maxe falan geçebilirim ama şu an bir derdim yok.
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 6 Ekim 2024 #23 tahtakapı dedi: Daha mı iyi olur kötü mü olur? Ben gayet memnunum para yazın 15 Pro Max'e falan geçebilirim ama şu an bir derdim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 1 hafta önce sıfır iPhone 13 aldım, şu an sizin durum nasıl, hala hızlı bitiyor mu yoksa piliniz kendini kalibre etti mi?
tahtakapı dedi: Daha mı iyi olur kötü mü olur? Ben gayet memnunum para yazın 15 Pro Max'e falan geçebilirim ama şu an bir derdim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 1 hafta önce sıfır iPhone 13 aldım, şu an sizin durum nasıl, hala hızlı bitiyor mu yoksa piliniz kendini kalibre etti mi?
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.910 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #24 denizkynkk dedi: Hocam bende 1 hafta önce sıfır iPhone 13 aldım, şu an sizin durum nasıl, hala hızlı bitiyor mu yoksa piliniz kendini kalibre etti mi? Genişletmek için tıkla... Sanki biraz daha iyi gibi hissettiriyor ama ekran süreleri aynı. Alıştığım için böyle sanırım. X3 Pro kullanıp 1 yıl önce 13e geçen arkadaşımda yaşadığım durumlar yaşıyor. Plus pro max dışı iphone almamak lazım batarya için.
denizkynkk dedi: Hocam bende 1 hafta önce sıfır iPhone 13 aldım, şu an sizin durum nasıl, hala hızlı bitiyor mu yoksa piliniz kendini kalibre etti mi? Genişletmek için tıkla... Sanki biraz daha iyi gibi hissettiriyor ama ekran süreleri aynı. Alıştığım için böyle sanırım. X3 Pro kullanıp 1 yıl önce 13e geçen arkadaşımda yaşadığım durumlar yaşıyor. Plus pro max dışı iphone almamak lazım batarya için.