iPhone 13 satılıp başka telefon alınmalı mı?

KremJanti

Kilopat
3 ay önce Vatan Bilgisayar'dan iPhone 13 aldım. 36 bin liraya fakat telefondan çok soğudum hiç ısınamadım satmak istiyorum fakat şu an baktığım zaman 36 bin liraya aldığım telefon şu an 32.500'e sıfırı bulunabiliyor. Bende haliyle biriyle 30 bine anlaştım fakat hala düşünüyorum satmalı mıyım? Vatan Bilgisayar iade alabilir mi? her şey çok, temiz pil 100 benim aklımda 30 bine satıp idarelik bir SE 2 alıp yılbaşında çıkarsa temiz bir yurt dışı 17 veya 16 Pro almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay önce Vatan Bilgisayar'dan iPhone 13 aldım. 36 bin liraya fakat telefondan çok soğudum hiç ısınamadım satmak istiyorum fakat şu an baktığım zaman 36 bin liraya aldığım telefon şu an 32.500'e sıfırı bulunabiliyor. Bende haliyle biriyle 30 bine anlaştım fakat hala düşünüyorum satmalı mıyım? Vatan Bilgisayar iade alabilir mi? Her şey çok, temiz pil 100 benim aklımda 30 bine satıp idarelik bir SE 2 alıp yılbaşında çıkarsa temiz bir yurt dışı 17 veya 16 Pro almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

iPhone 13 günlük kullanıma gayet yeterli şu an daha ömrü var. 11'in bile vaadesi dolmadı. Ayrıca SE modelleri önermem. Dediğiniz SE 2.Nesil'in 1821 mAh pil kapasitesi var. %100 Kapasite ile bile günlük kullanımda zorluk yaşarsınız. 2.el baktığınızda durum daha kötü.

Vatan bu süre zarfı içinde geri iade alacağını zannetmiyorum. Neden soğudun ve ısınamıyorsun? Belli bir müddet sonra olsaydı değiştir derdim fakat daha yeni almışsın. Bence idare edip kullanmaya çalış. Ha ille de ben bunu kullanamam değiştirmek istiyorum dersen de satmaktan başka çaren yok. Piyasayı biraz araştırıp uygun fiyata satmaya çalışırsın.

Vatan bu süre zarfı içinde iade alacağını zannetmiyorum. Neden soğudun ve ısınamıyorsun? Belli bir müddet sonra olsaydı değiştir derdim fakat daha yeni almışsın. Bence idare edip kullanmaya çalış. Ha ille de ben bunu kullanamam değiştirmek istiyorum dersen de satmaktan başka çaren yok. Piyasayı biraz araştırıp uygun fiyata satmaya çalışırsın.

Ben görünüşe önem veren adamım alırken hiç araştırmadım ama kasa ekran neredeyse 11 le aynı illa görüntü istiyorsam Pro'ları Pro Max'ları almam lazım

iPhone 13 günlük kullanıma gayet yeterli şu an daha ömrü var. 11'in bile vaadesi dolmadı. Ayrıca SE modelleri önermem. Dediğiniz SE 2.Nesil'in 1821 mAh pil kapasitesi var. %100 Kapasite ile bile günlük kullanımda zorluk yaşarsınız. 2.el baktığınızda durum daha kötü.

Pili 86 olan bir ürün buldum günde maksimum 3 4 saat kullanıyorum telefonu sadece beni bir 3 4 ay idare etsin istiyorum

Ben görünüşe önem veren adamım alırken hiç araştırmadım ama kasa ekran neredeyse 11 le aynı illa görüntü istiyorsam Pro'ları Pro Max'ları almam lazım
Bende görünüşe önem veririm ve 12 kullanıyorum. Günlük kullanımda ve görünüş olarak bana bir sıkıntı çıkartmadı. 13'ün çapraz kamerası ayrı hoşuma gidiyor. Tabii zevkler ve renkler kişiye göre değişir. Pro veya Pro Max model alacaksan çıtayı biraz yükseltmen gerek ve bunun da farkındasındır diye umuyorum. Yok o kadar çıkamam diyorsan da Android tarafına yönelmen gerek. Android tarafında da ne önerilir bilmiyorum oraya giremeyeceğim fakat Samsung S serisi gayet ideal. Arkadaşım S24 kullanıyor ve bir şikayetini duymadım. Şahsi fikrim ise bence 13'te kalmandan yana olur.

Bende görünüşe önem veririm ve 12 kullanıyorum. Günlük kullanımda ve görünüş olarak bana bir sıkıntı çıkartmadı. 13'ün çapraz kamerası ayrı hoşuma gidiyor. Tabii zevkler ve renkler kişiye göre değişir. Pro veya Pro Max model alacaksan çıtayı biraz yükseltmen gerek ve bunun da farkındasındır diye umuyorum. Yok o kadar çıkamam diyorsan da Android tarafına yönelmen gerek. Android tarafında da ne önerilir bilmiyorum oraya giremeyeceğim fakat Samsung s serisi gayet ideal. Arkadaşım S24 kullanıyor ve bir şikayetini duymadım. Şahsi fikrim ise bence 13'te kalmandan yana olur.

Yani yurt dışı alacağım için o paraya 13 Pro Max veya 14 Pro gibi telefonlar geliyor veyahut ta 3.nesil SE alıp 17 çıkınca alacağım yurt dışı.

Zaten ekonomi berbat bir durumda, ben şuan iPhone 15 kullaniyorum bunu satarsam %100 yurtdisi cihaz satin alacagim.

Acikcasi 17 Pro Max veya 16 Pro Max gibi cihazlara gecmeyecekseniz alinmasi mantiksiz, parayla yatirim yapmaya bakin.

Zaten ekonomi berbat bir durumda, ben şuan iPhone 15 kullaniyorum bunu satarsam %100 yurtdisi cihaz satin alacagim.

Acikcasi 17 Pro Max veya 16 Pro Max gibi cihazlara gecmeyecekseniz alinmasi mantiksiz, parayla yatirim yapmaya bakin.
Bi yandan da pişmanlığım o yönde o paraya yurtiçi alıcağıma yurtdışı alırım aynı paraya satılıyor zaten.

Bi yandan da pişmanlığım o yönde o paraya yurtiçi alıcağıma yurtdışı alırım aynı paraya satılıyor zaten.
iPhone 15 alirken taklaya geldim kasko yaptirdim sinirsiz kirilmaz yaptirdim bir tek kirilmaz ise yaradi aralikta kasko bitiyor, gereksiz.

100K olan cihazi 40K gibi bir fiyata alirim gerekirse 2 tane alirim cift kullanirim.

iPhone 15 alirken taklaya geldim kasko yaptirdim sinirsiz kirilmaz yaptirdim bir tek kirilmaz ise yaradi aralikta kasko bitiyor, gereksiz.

100k olan cihazi 40k gibi bir fiyata alirim gerekirse 2 tane alirim cift kullanirim.

Aynen öyle ben 36 ya 13 aldım arkadaşım 24'e 14 Pro Max aldı bakıyorum kim daha çok para verdi kimin telefonu çöp benimki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı