Merhaba. Şu an elimde 256 GB iPhone 13 mevcut. Pil sağlığı 100. Daha alalı 2 ay oldu. Hiçbir sıkıntısı yok. iPhone 14 Pro veya iPhone 14 Pro Max almak istiyorum. Sizce şu an mantıklı olur mu?
Merhaba. Şu an elimde 256 GB iPhone 13 mevcut. Pil sağlığı 100. Daha alalı 2 ay oldu. Hiçbir sıkıntısı yok. iPhone 14 Pro veya iPhone 14 Pro Max almak istiyorum. Sizce şu an mantıklı olur mu?
Kamerada sağlam ilerleme kaydedersiniz. Bana kalırsa iPhone şu anki fiyatları nedeniyle alınmaz ama benim için sorun yok derseniz alın. Düşeceği yok zaten fiyatların.
Bekleyin o halde. A16 Bionic, GPU performansında A15'ten daha zayıf. Ama iPhone 13 de renk doğruluğu konusunda geride kalmış. iPhone 15, her iki eksiği de tamamlayıp gelebilir.
Merhaba. Şu an elimde 256 GB iPhone 13 mevcut. Pil sağlığı 100. daha alalı 2 ay oldu. Hiçbir sıkıntısı yok. iPhone 14 Pro veya iPhone 14 Pro Max almak istiyorum. Sizce şu an mantıklı olur mu?