Hocam Letgo'dan birini buldumda iPhone 14 Pro'yu geçen eylül de almış. Telefonun pil sağlığı %100 gösteriyor ve fotoğraflarda telefon temiz duruyor. Fiyatı 23K ya koymuş adamla konuştum benim iPhone 13'ün üzerine 5 6 verebilir miş sizce almalı mıyım? Çünkü arkadaşlarım çok mantıksız buluyor TR cihazımı satıp yurt dışına geçmemi sizce alayım mı yoksa yazın bir yerde çalışıp bu telefonu satıp üstüne TR cihazı iPhone 15 Pro'ya da 16 Pro mu alayım.
Hocam Letgo'dan birini buldumda iPhone 14 Pro'yu geçen eylül de almış. Telefonun pil sağlığı %100 gösteriyor ve fotoğraflarda telefon temiz duruyor. Fiyatı 23K ya koymuş adamla konuştum benim iPhone 13'ün üzerine 5 6 verebilir miş sizce alınır mı? Çünkü arkadaşlarım çok mantıksız buluyor TR cihazımı satıp yurt dışına geçmemi sizce alayım mı yoksa yazın bir yerde çalışıp bu telefonu satıp üstüne TR cihazı iPhone 15 Pro'ya da 16 Pro mu alayım.
Hocam 13 sıfırlar şu an 31 bin TL. IPhone'lar zaten iOS sadece onlara özel olduğu için değeri düşmez. Sıfıra en ucuz 15 Pro şu an 80 ama sarı sitede ve Letgo'da falan daha ucuza bulabilirsiniz ama bence kargolatmayın.
Hocam 13 sıfırlar şu an 31 bin TL. IPhone'lar zaten iOS sadece onlara özel olduğu için değeri düşmez. Sıfıra en ucuz 15 Pro şu an 80 ama sarı sitede ve Letgo'da falan daha ucuza bulabilirsiniz ama bence kargolatmayın.
Sizi meşgul ediyorum kusuruma bakmayın tekrardan benim aklıma bu 14 Pro çok takıldı şimdi ben alsam bunu yazın tekrardan aynı fiyatlara bir telefoncuda satabilir miyim çünkü şu an hem birazcık paraya sıkıştım ondan da satmak istiyorum ve ben bu telefonu yurt dışı telefonu alırken nelere bakmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Sizi meşgul ediyorum kusuruma bakmayın tekrardan benim aklıma bu 14 Pro çok takıldı şimdi ben alsam bunu yazın tekrardan aynı fiyatlara bir telefoncuda satabilir miyim çünkü şu an hem birazcık paraya sıkıştım ondan da satmak istiyorum ve ben bu telefonu yurt dışı telefonu alırken nelere bakmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.