iPhone 13 satıp iPhone 15 Pro yurt dışı almak mantıklı mı?

Çok teşekkür ederim peki alırken sizce neleri kontrol edeyim.

Pil sağlığı, IMEI, dokunmatik(ekranda uygulamaları sürükleyin),icloudsuz olması, orijinal parçalar, kulak sensörü, detaylar bu videoda:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdiden hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim.

Hocam instagramınız var mı oradan ilanı size atıp sizde bir kontrol etseniz. Rica etsem.

Son düzenleme:
Üstüne de 2K verecek arkadaş.
hocam maalesef ilandan çok şey anlayamayız. bir buluşma yapın derim. ayrıca siyah bir ekran açıp simsiyah mi diye de bakın bence çünkü lcd de yapmış olabilirler.siyahlar tam siyahsa tamam. ve dediğim kontrolleri yapın

Tamamdır hocam.

Hocam aklımdaki fikir çift fiziksel SIMli bir 14 Pro yurt dışı temiz cihaz bulup üstünede 3 4 almak sizce bunu yapmaya değer mi?
Değmez. Kalan 4 ay ne kullanacaksın? Elinde TR iPhone varken ve bu da güncel bir cihazken YD düşünme bile.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.

Hocam instagramınız var mı oradan ilanı size atıp sizde bir kontrol etseniz. Rica etsem.

Hocam unutmadan bir telefon alacaksanız iCloud kilitli olabilir haberiniz olsun o zaman bir MacBook'a ihtiyacınız olacak.

Hocam unutmadan bir telefon alacaksanız iCloud kilitli olabilir haberiniz olsun o zaman bir MacBook'a ihtiyacınız olacak.

İkinci el olarak söylüyorum.

Ama emin değilim belki kırılmayadabilir.

Son düzenleme:

İkinci el olarak söylüyorum.

Ama emin değilim belki kırılmayadabilir.
O kadar para verip kilitli telefon almak saçmalık zaten. Macbook'a gerek yok. Telefonu sıfırlasa kırık olup olmadığını anlar. Ekstra olarak yurtiçi telefonunu satıp yurtdışı telefon almanı önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…