IPhone 13 satıp PC almak mantıklı mı?

tarikvlr

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 13 128 GB var elimde onu satıp masaüstü bilgisayar 2.el veya sıfır ve bir tane Xiaomi Pro telefonlardan almak mantıklı mıdır?

iPhone 13 128 GB var elimde onu satıp masaüstü bilgisayar 2.el veya sıfır ve bir tane Xiaomi Pro telefonlardan almak mantıklı mıdır?
Düşünüğünüz telefonu fiyatıyla birlikte yazarsanız iyi olur. Ona göre masaüstü bütçeniz belli olur.

Hocam bana göre bilgisayar çok daha mantıklı. 8 9 bin TL'lik telefonda isinizi görür rahatlıkla eğer kamera istemiyorsanız. Ama mesela oyun dediğin PC'den oynanır daha çok zevk verir.

Amaç ve ihtiyaçlara göre değişir. Eğer ki telefon sizin için ara sıra foto çekmek, sosyal medya vsden ibaretse evet mantıklı.

Düşünüğünüz telefonu fiyatıyla birlikte yazarsanız iyi olur. Ona göre masaüstü bütçeniz belli olur.

Hocam telefon Xiaomi ne olursa kullanırım sıkıntı yok 9 8 bütçe ayırırım.

Hocam bana göre bilgisayar çok daha mantıklı. 8 9 bin TL'lik telefonda isinizi görür rahatlıkla eğer kamera istemiyorsanız. Ama mesela oyun dediğin PC'den oynanır daha çok zevk verir.

Hocam ben onu anladım bir tutkunlukla almıştım oyun bile oynamıyorum.

Amaç ve ihtiyaçlara göre değişir. Eğer ki telefon sizin için ara sıra fotoğraf çekmek, sosyal medya vsden ibaretse evet mantıklı.

Sosyal medyaya ayda 1 fotoğraf atıyorum.

Güzel bir kasa alırsınız. Kalan parayla da orta-üst segment arası bir tane Samsung çeker keyfinize bakarsınız.

Geri kalana her şeyiyle bir sistem alabilir miyim?
Güzel bir kasa alırsınız. Kalan parayla da orta-üst segment arası bir tane Samsung çeker keyfinize bakarsınız.

Hocam Xiaomi alırım 120 Hz ekran bir tane yeterli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…