PC için Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Telefonu satmamın sebebi 60 Hz olması ve internet çekmiyor, F7'nin kamerası yeterli olur mu ve oyun performansı olarak da?
Telefonu satmamın sebebi 60 Hz olması ve internet çekmiyor, F7'nin kamerası yeterli olur mu ve oyun performansı olarak da?
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #2 Oyun telefonu olarak alınır ama kamerası pek iyi değil.
snmustafa Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 PC için dedi: Telefonu satmamın sebebi 60 Hz olması ve internet çekmiyor, F7'nin kamerası yeterli olur mu ve oyun performansı olarak da? Genişletmek için tıkla... tavsiye etmiyorum hocam birkaç ay sonra donmalar başlar.
PC için dedi: Telefonu satmamın sebebi 60 Hz olması ve internet çekmiyor, F7'nin kamerası yeterli olur mu ve oyun performansı olarak da? Genişletmek için tıkla... tavsiye etmiyorum hocam birkaç ay sonra donmalar başlar.
PC için Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #4 snmustafa dedi: tavsiye etmiyorum hocam birkaç ay sonra donmalar başlar. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz peki?
snmustafa dedi: tavsiye etmiyorum hocam birkaç ay sonra donmalar başlar. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz peki?
snmustafa Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #5 Hocam S24 kullanabilirisiniz çok kararlı telefon Redmi gibi ileride kasma vs yapmaz veya aynı telefon da devam edebilirsiniz iPhone 13 te güzel.
Hocam S24 kullanabilirisiniz çok kararlı telefon Redmi gibi ileride kasma vs yapmaz veya aynı telefon da devam edebilirsiniz iPhone 13 te güzel.