iPhone 13 satıp S24 FE geçilir mi?

Ultradespair

Decapat
Daha fazla  
iOS ve 60 Hz biraz yaba hissettirmeye başladı. Böyle bir geçiş yapsam sizce pişman olur muyum? Bir de Exynos ile ilgili soru işaretleri var kafamda, problem çıkarır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapay zeka özellikleri için geçilebilir, birkaç aydır S24 FE kullanıyorum tek sorun ısınma, bunun haricinde gayet iyi telefon, hatta karanlıkta çekimi bile söylenenin aksine çok iyi.

Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Exynos işlemci eskisi kadar kötü değil, geliştirdiler. Gündelik kullanım için kat kat iyi ve yeterli bir işlemci. Donanımı, yazılımı ve kamerası gayet yeterli, geçilir.

iOS ve 60 Hz biraz yaba hissettirmeye başladı. Böyle bir geçiş yapsam sizce pişman olur muyum? Bir de Exynos ile ilgili soru işaretleri var kafamda, problem çıkarır mı acaba?

Geçilir tabii ki. Pişman olmazsınız. Ayrıca hayır Exynos herhangi bir sorunda çıkarmaz.

Yapay zeka özellikleri için geçilebilir, birkaç aydır S24 FE kullanıyorum tek sorun ısınma, bunun haricinde gayet iyi telefon, hatta karanlıkta çekimi bile söylenenin aksine çok iyi.

Düz S24 kullanıyorum. Gece çekimlerinden hiç memnun değilim. iPhone 13 ile kıyaslıyoruz yan yana 13 daha iyi çekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı