Elimde iPhone 13 var, 256 GB, temiz kullandım ve sorunsuz; pili %86'da. Bence 30 bine satabilirim. Sizce üstüne bir 30 daha koyup S24 Ultra alınır mı? Veya az daha koyup 2. el 15 Pro Max mi almalıyım?
Elimdekinin 256 GB olmasına güveniyorum aslında o yüzden 30 bine gideceğini düşünüyorum da 128 GB'nin temiz 2. elleri 25 bin bandında olması lazım 30 bin TL olmasa bile 27-28e gider.
Elimdekinin 256 GB olmasına güveniyorum aslında o yüzden 30 bine gideceğini düşünüyorum da 128 GB'nin temiz 2. elleri 25 bin bandında olması lazım 30 bin TL olmasa bile 27-28e gider.
İos’tan Android’e geçmekte sorun yaşamayacaksan alabilirsin hocam. 15 Pro Max’le aralarında çok bir fark yok hatta Samsung biraz daha önde. Senin için tek soru işletim sistemi.
IOS'tan Android'e geçmekte sorun yaşamayacaksan alabilirsin hocam. 15 Pro Max'le aralarında çok bir fark yok hatta Samsung biraz daha önde. Senin için tek soru işletim sistemi.
Daha önce düz S23 kullandım pek beğenemedim yakınımda S22 Ultra var dizaynı S24 Ultra ile benzer o yüzden S24 Ultra almayı ve beni üzmeyeceğini düşünüyorum.