iPhone 13 satıp yurt dışı iPhone 17 almak mantıklı mı?

m3sih

Centipat
Daha fazla  
Selam iyi sosyaller herkese. Beyaz renk 128 GB iPhone 13'üm var. Pil sağlığı %100, 3 ay kullanıldı, 2 tane küçücük hasarı var. Sizce satıp yurt dışı iPhone 17 almak mantıklı mı? Ve alırsam açtırmanın ya da burada 12 ay kullanmamın bir yolu var mı? Yoksa yılın son çeyreği nasıl bir yol izlemeliyim? Son olarak da sizce 17'ye geçmeli miyim ya da 17 yerine farklı bir cihaza mı geçmeliyim? Teşekkürler.

13 ile devam edin bence. Ya da üstüne biraz daha nakit koyup Pro modellerden tercih edin. Ekran olarak yükseltme yapmış olursunuz. Ancak Apple'da arama yönlendirme gibi bir sistem var. İkinci bir Apple cihaz gerekiyor o şekilde de kullanabilirsiniz. Ek olarak güzel Android cihazlar da var.

Neden kendini yeni bir telefon almak zorunda hissediyorsun ?

Çift cihaz falan hiç uğraşılmıyor çekilmiyor. Zaten 3 ay olmuş, niye değiştiresin.

Geçilir şimdi alırsan yeni yıla 3 ay var 11 ay kullanırsın yeni yıla geçtiğinde gelen 8 ayla birlikte.

Normalde telefon mevzusuna hiç takılmam. Arkadaşlarımın zoruyla aldım zaten 13'ü de. Fakat biraz kullandıktan sonra 17 serisi çıktı ve önceki yılların tersine çok mantıklı geliyor düz model. Çift telefon mevzusuda biraz mahcup hissettiriyor çekimserim. Uzun yıllar Android kullandım Android düşünmüyorum. Ya işte görüyoruz ya sosyal medyada e-devletten halloluyormuş ya da özel cihazlar varmış aramalar için falan. Yok mu hiç öyle çözümler?

18 al o zaman. Havan da olur.

Bence gerekli değil illaki istiyorsanız yurt dışı cihazı almayın. Yani 3 ay olsun 4 ay olsun uğraşmayın. Bir Pro modele yükseltebilirsiniz. Ek olarak telefonda neler yapıyorsunuz? Telefonu alma amacınız hani böyle "oo iPhone 17 be çok güzel en yeni iPhone cihazı. Kesin almalıyım." mı?

Pro modele çıkacak bütçem yok şu anlık. Telefonu çok zorlamıyorumda. Sadece çok hoşuma gitti 17. bir de yurt dışı alınca aynı fiyata denk geliyor. Cazip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…