m3sih Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #21 toprakatess dedi: Bilmiyorum ama bence yurt dışı cihaz kullananlar memnun değil. Çünkü bu yurt dışı cihaz pazarı çok dolu. Yurt dışından getirenler satanlar da değil normal düz kullananlar satıyor genelde. Bu 8 ay olayı da şey ya. Çift SIM, e-SIM falan. Genişletmek için tıkla... Yerimde durayım ben o zaman.
toprakatess dedi: Bilmiyorum ama bence yurt dışı cihaz kullananlar memnun değil. Çünkü bu yurt dışı cihaz pazarı çok dolu. Yurt dışından getirenler satanlar da değil normal düz kullananlar satıyor genelde. Bu 8 ay olayı da şey ya. Çift SIM, e-SIM falan. Genişletmek için tıkla... Yerimde durayım ben o zaman.
toprakatess Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #22 m3sih dedi: Yerimde durayım ben o zaman. Genişletmek için tıkla... Satmayı düşünürseniz alabilirim belki. Bunu buradan söylemek yasak mı bilmiyorum ama.
m3sih dedi: Yerimde durayım ben o zaman. Genişletmek için tıkla... Satmayı düşünürseniz alabilirim belki. Bunu buradan söylemek yasak mı bilmiyorum ama.
m3sih Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #23 toprakatess dedi: Satmayı düşünürseniz alabilirim belki. Bunu buradan söylemek yasak mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Şu anlık kullanmaya devam edeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.
toprakatess dedi: Satmayı düşünürseniz alabilirim belki. Bunu buradan söylemek yasak mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Şu anlık kullanmaya devam edeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.
toprakatess Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #24 m3sih dedi: Şu anlık kullanmaya devam edeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek, yardımcı olabildiysem ne güzel.
m3sih dedi: Şu anlık kullanmaya devam edeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek, yardımcı olabildiysem ne güzel.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.820 Çözümler 25 Yer Adana 2 Ekim 2025 #25 m3sih dedi: Mesela bu 8 ay kullanım süresi 4 aya düşebilir mi? Öyle bir risk var mı? Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir ihtimal o zor yani.
m3sih dedi: Mesela bu 8 ay kullanım süresi 4 aya düşebilir mi? Öyle bir risk var mı? Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir ihtimal o zor yani.