E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2021 #11 Aaa sizde böbrek var mıydı? Ben de kaç aydır karaciğersiz dolaşıyorum. mstrikeout dedi: Bu sefer benim böbreğim de biraz kalın çıktı... Genişletmek için tıkla...
Aaa sizde böbrek var mıydı? Ben de kaç aydır karaciğersiz dolaşıyorum. mstrikeout dedi: Bu sefer benim böbreğim de biraz kalın çıktı... Genişletmek için tıkla...
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 11 Ocak 2021 #12 Böbrek böbrektir. Benim böbreğim gitti şimdi kardeşimin böbreğini satıp alacağım. Ondan sonra abim, babam... Diye gideceğiz.
Böbrek böbrektir. Benim böbreğim gitti şimdi kardeşimin böbreğini satıp alacağım. Ondan sonra abim, babam... Diye gideceğiz.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 11 Ocak 2021 #13 EZİC AJANI dedi: Aaa sizde böbrek var mıydı? Ben de kaç aydır karaciğersiz dolaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 5 sene önce benimkini de satmıştım şimdi yeniden çıktı ama kalın. Belki daha fazla para eder. Dalak ve karaciğer gitti benim de.
EZİC AJANI dedi: Aaa sizde böbrek var mıydı? Ben de kaç aydır karaciğersiz dolaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 5 sene önce benimkini de satmıştım şimdi yeniden çıktı ama kalın. Belki daha fazla para eder. Dalak ve karaciğer gitti benim de.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2021 #14 epic games kullanıcısı dedi: Böbrek böbrektir. Benim böbreğim gitti şimdi kardeşimin böbreğini satıp alacağım. Ondan sonra abim, babam... Diye gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Umarım böbreğiniz Webtekno'nun eline geçmez.
epic games kullanıcısı dedi: Böbrek böbrektir. Benim böbreğim gitti şimdi kardeşimin böbreğini satıp alacağım. Ondan sonra abim, babam... Diye gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Umarım böbreğiniz Webtekno'nun eline geçmez.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 11 Ocak 2021 #15 mstrikeout dedi: 5 sene önce benimkini de satmıştım şimdi yeniden çıktı ama kalın. Belki daha fazla para eder. Dalak ve karaciğer gitti benim de. Genişletmek için tıkla... EZİC AJANI dedi: Umarım böbreğiniz Webtekno'nun eline geçmez. Genişletmek için tıkla... Ben kalbimi satmayı düşünüyorum. Sizce kaç 15 Pro Max'e yetişir mi?
mstrikeout dedi: 5 sene önce benimkini de satmıştım şimdi yeniden çıktı ama kalın. Belki daha fazla para eder. Dalak ve karaciğer gitti benim de. Genişletmek için tıkla... EZİC AJANI dedi: Umarım böbreğiniz Webtekno'nun eline geçmez. Genişletmek için tıkla... Ben kalbimi satmayı düşünüyorum. Sizce kaç 15 Pro Max'e yetişir mi?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 11 Ocak 2021 #16 Güzel. Bütün telefonların kalınlaşması lazım bence. O kadar ince cihaz yapıyorlar ki elimde durmuyor.
Güzel. Bütün telefonların kalınlaşması lazım bence. O kadar ince cihaz yapıyorlar ki elimde durmuyor.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2021 #17 epic games kullanıcısı dedi: Ben kalbimi satmayı düşünüyorum. Sizce kaç 15 Pro Max'e yetişir mi? Genişletmek için tıkla... İki böbrek ve karaciğerimin yarısı 1 Apple Watch son seri ve bir de 12 Pro Max'e yetti ise siz öyle hesaplayın.
epic games kullanıcısı dedi: Ben kalbimi satmayı düşünüyorum. Sizce kaç 15 Pro Max'e yetişir mi? Genişletmek için tıkla... İki böbrek ve karaciğerimin yarısı 1 Apple Watch son seri ve bir de 12 Pro Max'e yetti ise siz öyle hesaplayın.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Ocak 2021 #18 Bu sefer telefonun işlemcisini ve RAM'lerini de kendimiz almamız gerekir. epic games kullanıcısı dedi: Ben kalbimi satmayı düşünüyorum. Sizce kaç 15 Pro Max'e yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Emin olamadım şimdi. Sen garanti olsun diye beynini sat
Bu sefer telefonun işlemcisini ve RAM'lerini de kendimiz almamız gerekir. epic games kullanıcısı dedi: Ben kalbimi satmayı düşünüyorum. Sizce kaç 15 Pro Max'e yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Emin olamadım şimdi. Sen garanti olsun diye beynini sat
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #19 Bu sefer beklentim kutudan telefon çıkması.
ardaozdemir27721 Centipat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #20 Kutudan telefon çıkıyor mu (!)