iPhone 13 siyah mı beyaz mı alınmalı?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 13 aldım siyah renk kararsız kaldım. Kötü mü beyaza göre yeşil siyah mavi kılıf renklerini kullanacağım.

Kesinlikle beyaz tercih edin derim. Aynı ikileme düşüp siyah almıştım çok da iyi durmuyor.

Hocam telefonu buradaki arkadaşlar değil siz kullanacaksınız, başkalarının dediğine bakmayın. Teknoloji mağazalarını gezin, renk çeşitlerini inceleyin. İçinize hangi renk en çok siniyorsa onu alın geçin. Bu kadar üzerine düşünmeyi gerektiren bir şey değil.

Dediğim renkteki kılıfların üzerinde kötü dururmu? @Diegla

Dediğim renkteki kılıfların üzerinde kötü dururmu? @Diegla
Kötü duracağını sanmıyorum, Siyah sonuçta. Kişiye göre değişir bu işler. Beyaz renkte fazla ön planda olur ve göze batardı kamera kısmı bana kalırsa. Siyah renkte güzel karar kılmışsınız, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam A-101'den bugün sipariş verdim Bursa da yaşıyorum acaba pazartesi elinde olur mu?

Ben de siyah düşünüyordum ve siparişini vermiştim, lakin iPhone'larda alüminyum kasaların boya atma sorunundan dolayı vazgeçtim, beyaz satın almıştım. Göz zevkine göre ilerleyebilirsin, beyazla yapacağın kombin siyahta güzel durmayabilir vs. vs. ben takıntılı olduğumdan ufak boya atması canımı sıkacaktı.

Teşekkürler hocam cevaplar için.

Hocam bide sipariş ederken adaptörü de sipariş ettim Type C adaptör vs yazıyordu iPhone 13 ile uyumlu mu o adaptör?

Teşekkürler hocam cevaplar için.

Hocam bide sipariş ederken adaptörü de sipariş ettim Type C adaptör vs yazıyordu iPhone 13 ile uyumlu mu o adaptör?

Uyumludur hocam, kutu içerisinden bir tarafı Type-c diğer tarafı lightning kablo çıkıyor. Ürünü kaç GB ve ne kadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…