iPhone 13 takılıyormuş gibi

soldierboy28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün iPhone 13 aldım muhtemelen psikolojik ama ana menüde sürekli sağ sol yapıyorum ve arada takılıyormuş gibi hissediyorum ısınıyormuş gibi hissediyorum. Şarjı da biraz hızlı bitiyor ablamın iPhone 12'si gözüme daha akıcı geliyor acaba psikolojikmi alışır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 12 ve 13 arasında olan hız farkı psikolojik, ancak gerçekten takılma hissetmenizin nedeni 60 Hz olması, bir süre sonra alışırsınız muhtemelen, 2. telefon olarak 120 Hz ekranlı bir telefon kullanıyorsanız alışmanız çok zor.

Boşuna demiyoruz IPhone'nin Pro veya Pro Max olmayan modelleri orta-yüksek segment diye, amiral gemisi olan tek yanı işlemcisi, onun harici tüm özellikleri orta hadi taş çatlasa yüksek segment.

iPhone 12 ve 13 arasında olan hız farkı psikolojik, ancak gerçekten takılma hissetmenizin nedeni 60 Hz olması, bir süre sonra alışırsınız muhtemelen, 2. telefon olarak 120 Hz ekranlı bir telefon kullanıyorsanız alışmanız çok zor.

Boşuna demiyoruz IPhone'nin Pro veya Pro Max olmayan modelleri orta-yüksek segment diye, amiral gemisi olan tek yanı işlemcisi, onun harici tüm özellikleri orta hadi taş çatlasa yüksek segment.

Alışacağız mecbur telefon değişecegim zaman muhtemelen tercihim 14 Pro olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı