iPhone 13 telefonda iOS 17 sonrası şarj hızlı bitiyor

yarentuit

Hectopat
Yer
Kuşadası
Şarjım eskisinden hızlı gitmeye başladı, bataryamın sağlığı %100. güncellemeden sonra böyle oldu, yapabileceğim bir şey var mı? Cihaz iPhone 13.

iPhone 12'de iOS 17.0.3 surumunde acik ekran surem artti. Ses acma ve power butonlarina ayni anda basili tutun ve gelen menuden telefonu kapatip yeniden acin bakalim, bu sekilde ben bayagi bug cozmustum.

@Çınar ÇİFTÇİ

iOS'un kaynak tuketme bicimi Android'e gore farkli ve A15 dusundugunuzden daha verimli bir SoC. Normal sartlarda 7 saatten asagi SoT alinmamasi lazim o cihazla.

iPhone 12'de iOS 17.0.3 surumunde acik ekran surem artti. Ses acma ve Power butonlarina ayni anda basili tutun ve gelen menuden telefonu kapatip yeniden acin bakalim, bu sekilde ben bayagi bug cozmustum.

Yaptım ve şarj hızlıca 20ye düştü şimdi 24 oldu. Adaptör 25watt. Hatta yazarken 25 de oldu bakalım çıkarınca nasıl olacak.

iPhone 12'de iOS 17.0.3 surumunde acik ekran surem artti. Ses acma ve Power butonlarina ayni anda basili tutun ve gelen menuden telefonu kapatip yeniden acin bakalim, bu sekilde ben bayagi bug cozmustum.

Hocam bu arada sizce ileriki sürümler ile düzeltirler mi bu sorunu, sorunlu olduğunu bilmeden indirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…