iPhone 13 telefonda zararlı yazılım olabilir mi?

charlesvane7

Femtopat
Daha fazla  
(iPhone 13) merhaba genelde bilgisayardan herhangi bilmediğim yapay zeka video oluşturma sitelerinden videolar yapıyorum bilgisayara indirip video yoluyla WhatsApp'tan telefonuma indiriyorum uzantısı MP4 JPG PNG olduğu halde zararlı yazılımlar olabileceğini söyleyen birçok yer var telefonda herhangi bir sıkıntı belirti yok fakat zararlı yazılım yemiş olabilir miyim sizce?

(iPhone 13) merhaba genelde bilgisayardan herhangi bilmediğim yapay zeka video oluşturma sitelerinden videolar yapıyorum bilgisayara indirip video yoluyla WhatsApp'tan telefonuma indiriyorum uzantısı MP4 JPG PNG olduğu halde zararlı yazılımlar olabileceğini söyleyen birçok yer var telefonda herhangi bir sıkıntı belirti yok fakat zararlı yazılım yemiş olabilir miyim sizce?
imkansız iphone yazılımına hiçkimse bişey yapamaz

O tarz yerler genellikle gerçekten zararlı yazılım yüklemek için sizi kandıran siteler oluyor, "Telefonunuza X tane virüs bulaştı, temizlemek için telefon numaranızı girip uygulamamızı yükleyin" gibi sitelerden bahsediyorsunuz, değil mi?

O tarz yerler genellikle gerçekten zararlı yazılım yüklemek için sizi kandıran siteler oluyor, "telefonunuza X tane virüs bulaştı, temizlemek için telefon numaranızı girip uygulamamızı yükleyin" gibi sitelerden bahsediyorsunuz, değil mi?

Hayır bildiğin normal bir AI sitesi ama herhangi bir AI sitesi bir tanınırlığı olmayan videoyu yapıp bilgisayara indiriyorum MP4 veyahut PNG JPG olarak WhatsApp'tan telefona atıyorum.

Telefonunda belirti yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum ama olabilir de bilindik yapay zekalardan yapabilirsin?

Sorun bilindik yapay zeka olması değil MP4 JPG PNG olarak bilgisayarıma indiği ve telefona o şekilde aktarabildiğim halde virüs girebilir mi diye merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı