iPhone 13 TR vs 13 Pro

Avrupa sürümü olsa bile telefonun üretim numaraları eşleşen bir pil takıyorlar. O da yoksa elinde kalıyor.

çıkma orjinal nerede bulabilirşm tavsiyeniz var mıdır? güvrnilir
İnternette tanınan adamlara gidin. İnternet aleminde her şey açık ve net oluyor. FPPRO iyi diyorlar ama telefonu geç yollama olayları falan var onu bilmiyorum bir de bunların kızıl saçlı çalışanının kurduğu bir yer vardı ama onun adını bilmiyorum ona da çok telefon gidiyor ve yorumları iyi gözüküyordu.

teşekkürle araştırıcam

Avrupa sürümü olsa bile telefonun üretim numaraları eşleşen bir pil takıyorlar. O da yoksa elinde kalıyor.

Anlamadım tam olarak hocam? Apple servisi mi bunu yapıyor? Çıkma pili direkt takabiliyorlar diye biliyorum sürüme bakılmadan eğer buna binaen dediyseniz.

çıkma orjinal nerede bulabilirşm tavsiyeniz var mıdır? güvrnilir
Dedim ya üstteki mesajımda FP Pro vardır diye.

Anlamadım tam olarak hocam? Apple servisi mi bunu yapıyor? Çıkma pili direkt takabiliyorlar diye biliyorum sürüme bakılmadan eğer buna binaen dediyseniz.
Çıkma pili bilmiyorum, 0 pili diyorum ben. Mesela telefonun üretim numarası A1234 pilin ise A1235 servis bunu takmıyor. Almanya malı 15 Pro'yu arkadaşım yolladı telefonun numarasına ait pil stoklarda yok diye yolladılar bir iki servis sonra bulmuştu.

Anladım hocam da arkadaşın konusuyla alakası yok bunun ayrıca yine benim dediğim noktaya geliyor ben şunu demiştim: Pasaport kayıtlı ve Avrupa sürümü olmalı. Tabii ki pasaport kayıtlı Avrupa cihazı veya halihazırda TR cihazı bir telefonu servise yolladığınızda ellerinde yoksa size Asya bölgesi cihazı veya ABD cihazları pili takmazlar bunu ben de biliyorum ama konuyla alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…