iPhone 13 True Tone bazen çalışmıyor

umutcan97

Hectopat
iPhone 13 cihazımda True Tone aktifken aynı ortamda renk bazen daha sarı bazen beyaz olabiliyor. True Tone kapatıp açtığım zaman mesela ekran daha beyazken True Tone açıyorum ve ekran sarı oluyor sonra tekrar kapatıp açtığımda bu sefer beyazda kalıp sararmıyor ancak kilidi kapatıp açtığımda yine daha sarı olabiliyor. Bu durum normal mi yoksa True Tone doğru çalışmıyor mu?

Hocam bazi durumlarda ekran parlakligini vs telefon kendi ayarliyor oda buna dahil olabilir belki.

Cevap için teşekkürler hocam parlaklıkla alakalı değil ekranın renk tonuyla alakalı belirttiğim gibi bazen sarartıyorken bazende değiştirmiyor aynı ortamda 1 2 saniye arayla denediğim zaman.

Durum normal aynı şeyi ben kendi cihazlarımda yaşadım X, 12, 13 Pro Max ve 14 Pro Max bu cihazlarda aynı sorunu gördüm ama bence bir sorun değil gayet normal bir şey çok rahatsız etmiyor hatta hoş bile.

Evet hocam durum rahatsız edici değil ama işte o kadar para verip bir de bozuk telefon mu aldım düşüncesi rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…