iPhone 13 ve 13 Pro Max takası nasıl olmalı?

Kesinlikle para talep edilmeli hocam. En basitinden arada kamera, 120Hz gibi değişiklikler var.

Bende 13 Pro kullanıyorum bataryası feci durumda. Apple'a yollayacağım değişime bakalım.

Hocam zaten değişim yapmazsam, bende ileride FPPRO'ya yollamayı düşünüyorum. Pil için.

Kesinlikle para talep edilmeli hocam. En basitinden arada kamera, 120Hz gibi değişiklikler var.

Hocam arkadaş 10bin TL dedi sizce 10bin az mı, çok mu?

Hocam zaten değişim yapmazsam, bende ileride FPPRO'ya yollamayı düşünüyorum. Pil için.

Hocam arkadaş 10bin TL dedi sizce 10bin az mı, çok mu?

Hocam 10k çok değil 2. elde 13 Pro ortalama 43K iken 13 ise 30k. 3K farki da değişen parçalar için sayarsak 10k istemeniz iyi olur. Maksimum 8.5'a düşün bence.

Hocam 10k çok değil 2. elde 13 Pro ortalama 43K iken 13 ise 30k. 3K farki da değişen parçalar için sayarsak 10k istemeniz iyi olur. Maksimum 8.5'a düşün bence.

Tamam hocam teşekkür ederim, en düşük 8,5 e veririm.

Hocam söyledim 10bin TL + takas diye yok falan dedi, dedi ki o zaman bana sadece telefonu sat ben kendi telefonumu satıp sana nakit veririm, sizce bu telefon kaça gider ( iPhone 13 Pro Max )
( Ekran değişti çıkma ama orijinal her türlü kefilim, ve pil değişen. )

@Aytemiz @176187

Son düzenleme:

Hocam genel olarak piyasasi 45k. Bence sizde minimum 41-42K ya düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…