miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #11 marfix dedi: CS2 mi oynican Hz i napıcan telefonda? Genişletmek için tıkla... Hocam CS 2 ile alakası yok, telefonun ana ekranında bile gezerken fark ediliyor. Ben cihazımı 120 Hz de kullanıyorum şu anda 60 Hz'e geçince ciddi fark oluşuyor.
marfix dedi: CS2 mi oynican Hz i napıcan telefonda? Genişletmek için tıkla... Hocam CS 2 ile alakası yok, telefonun ana ekranında bile gezerken fark ediliyor. Ben cihazımı 120 Hz de kullanıyorum şu anda 60 Hz'e geçince ciddi fark oluşuyor.
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #12 miçobaba dedi: Ben iPhone 13 modelinin halen daha geride kaldığını düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yanlış iPhone13 kullanıyorum 4 aydır. Şarj sorunu falan yok 1 2 günü rahatlıkla götürüyor.
miçobaba dedi: Ben iPhone 13 modelinin halen daha geride kaldığını düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yanlış iPhone13 kullanıyorum 4 aydır. Şarj sorunu falan yok 1 2 günü rahatlıkla götürüyor.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.447 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #13 iPhone 16 Pro Max'in şarjı S25 ultradan daha fazla gidiyor miçobaba dedi: Ben iPhone 13 modelinin halen daha geride kaldığını düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla...
iPhone 16 Pro Max'in şarjı S25 ultradan daha fazla gidiyor miçobaba dedi: Ben iPhone 13 modelinin halen daha geride kaldığını düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla...
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 2 Mart 2025 #14 marfix dedi: CS2 mi oynican Hz i napıcan telefonda? Genişletmek için tıkla... Bu nasıl soru hocam? Nasıl ne yapılacak? Instagram'da kaydırırken kassın mı telefon?
marfix dedi: CS2 mi oynican Hz i napıcan telefonda? Genişletmek için tıkla... Bu nasıl soru hocam? Nasıl ne yapılacak? Instagram'da kaydırırken kassın mı telefon?
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #15 1Ryomen Sukuna dedi: Bu nasıl soru hocam? Nasıl ne yapılacak? Instagram'da kaydırırken kassın mı telefon? Genişletmek için tıkla... 120'ye alışınca ciddi söylüyorum 60 kasıyormuş gibi geliyor. Seninde dediğin gibi Instagram'da bile fark edersin.
1Ryomen Sukuna dedi: Bu nasıl soru hocam? Nasıl ne yapılacak? Instagram'da kaydırırken kassın mı telefon? Genişletmek için tıkla... 120'ye alışınca ciddi söylüyorum 60 kasıyormuş gibi geliyor. Seninde dediğin gibi Instagram'da bile fark edersin.
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 2 Mart 2025 #16 marfix dedi: Yanlış iPhone13 kullanıyorum 4 aydır. Şarj sorunu falan yok 1 2 günü rahatlıkla götürüyor. Genişletmek için tıkla... Benim tuşlu 2 gün götürüyor.
marfix dedi: Yanlış iPhone13 kullanıyorum 4 aydır. Şarj sorunu falan yok 1 2 günü rahatlıkla götürüyor. Genişletmek için tıkla... Benim tuşlu 2 gün götürüyor.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #17 marfix dedi: Yanlış iPhone13 kullanıyorum 4 aydır. Şarj sorunu falan yok 1 2 günü rahatlıkla götürüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkün olursa 1 sene sonra da deneyiminizi yazın buraya
marfix dedi: Yanlış iPhone13 kullanıyorum 4 aydır. Şarj sorunu falan yok 1 2 günü rahatlıkla götürüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkün olursa 1 sene sonra da deneyiminizi yazın buraya
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #18 1Ryomen Sukuna dedi: Bu nasıl soru hocam? Nasıl ne yapılacak? Instagram'da kaydırırken kassın mı telefon? Genişletmek için tıkla... Android 120Hz telefonla benim iPhone 13'ü yan yana getirip ekranı yukarıdan aşağı kaydırdım. Gram fark yok arasında.
1Ryomen Sukuna dedi: Bu nasıl soru hocam? Nasıl ne yapılacak? Instagram'da kaydırırken kassın mı telefon? Genişletmek için tıkla... Android 120Hz telefonla benim iPhone 13'ü yan yana getirip ekranı yukarıdan aşağı kaydırdım. Gram fark yok arasında.
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 2 Mart 2025 #19 marfix dedi: Android 120Hz telefonla benim iPhone 13'ü yan yana getirip ekranı yukarıdan aşağı kaydırdım. Gram fark yok arasında. Genişletmek için tıkla... Siz dikkat etmemişsinizdir.
marfix dedi: Android 120Hz telefonla benim iPhone 13'ü yan yana getirip ekranı yukarıdan aşağı kaydırdım. Gram fark yok arasında. Genişletmek için tıkla... Siz dikkat etmemişsinizdir.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #20 marfix dedi: Android 120Hz telefonla benim iPhone 13'ü yan yana getirip ekranı yukarıdan aşağı kaydırdım. Gram fark yok arasında. Genişletmek için tıkla... Hocam fark olmaması sizin gözünüzün 60 Hz'e alışmasından dolayı olabilir. Alışınca fark edilmemesi imkansız.
marfix dedi: Android 120Hz telefonla benim iPhone 13'ü yan yana getirip ekranı yukarıdan aşağı kaydırdım. Gram fark yok arasında. Genişletmek için tıkla... Hocam fark olmaması sizin gözünüzün 60 Hz'e alışmasından dolayı olabilir. Alışınca fark edilmemesi imkansız.