iPhone 13 vs 13 Mini

UmUmut

Decapat
Selam;

iPhone 13 almak istiyorum. Fakat mini ile normali arasında 3bin TL fark var. 3bin TL fark verip 13 mü alalım yoksa vermeyip 13 mini mi? Aradaki farklar nedir?

Selam;

iPhone 13 almak istiyorum. Fakat mini ile normali arasında 3bin TL fark var. 3bin TL fark verip 13 mü alalım yoksa vermeyip 13 mini mi? Aradaki farklar nedir?

13. kesinlikle mini cihaz zorunlu kalınmadıkça tercih edilmemeli(keyfi olanlar ve eli çok küçük olanlar dışında)

Eliniz büyük değilse mini bana hep daha cazip geliyor boyut olarak, kücük telefon seviyorsanız bence güzel bir seçenek.

Ekran boyutu, pil kapasitesi vs. ama ekran bağımlısıysanız mini daha iyi olur. Çünkü ekran boyutu düştüğü için kare başına düşen pixel artıyor. Sadece ekran olarak daha iyi.

Şarj sizin için sıkıntı bir özellikse mini tercih etmeyin.

Bence 13 mini alın, çünkü Iphone 13 dev gibi gelir

Selam;

Eliniz kucuk degilse veya kucuk ekran sevmiyorsaniz paraniza yazik olur. Bir magazaya gidip deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…