Öncelikle iyi sosyaller. İlk defa IOS'a geçeceğim şu an Samsung M12 cihazı kullanıyorum 13 ve 14 arasında kaldım. İnternetten çok fazla video izledim araştırma vs. yaptım faka hala karar veremedim 10k para için 1 nesil üst telefon alınır mı diye.
Hocam 15 ya da S25'e bütçem el vermiyor onun dışında telefondan çok bir beklentim yok S24'te AI'ndan tut kamerasına kadar birçok özelliği var ama iPhone 13 daha cazip geliyor S24'ten.
Hocam bende öyle düşünüyorum aslında çünkü adaptör kılıftır aksessuarıdır hepsi alınır gibi.
Hocam 15 ya da S25'e bütçem el vermiyor onun dışında telefondan çok bir beklentim yok S24'te AI'ndan tut kamerasına kadar birçok özelliği var ama iPhone 13 daha cazip geliyor S24'ten.
Öncelikle iyi sosyaller. İlk defa IOS'a geçeceğim şu an Samsung M12 cihazı kullanıyorum 13 ve 14 arasında kaldım. İnternetten çok fazla video izledim araştırma vs. yaptım faka hala karar veremedim 10k para için 1 nesil üst telefon alınır mı diye.
illaki iPhone olacaksa 13 pro bakın bence 2. el veya yenilenmiş olarak. düz seri iPhone önermem.
Benim tercihim ise S24 olurdu 4 yıllık telefona o paraları vermek mantıksız 2025 yılında aldığınız bir telefonun 60 hz olmasıda bence çok eksi bir olay. Ayrıca iPhone 14 ile S25 hemen hemen aynı fiyatta
İllaki iPhone olacaksa 13 Pro bakın bence 2. el veya yenilenmiş olarak. Düz seri iPhone önermem.
Benim tercihim ise S24 olurdu 4 yıllık telefona o paraları vermek mantıksız 2025 yılında aldığınız bir telefonun 60 Hz olması da bence çok eksi bir olay.
Yenilenmiş telefon sakın almayın 2. el çakma iPhone alırsınız.
2. el iPhone alıyorlar sonra içindeki parçaları yan sanayi yani çakma parçalar ile değiştirip yenilenmiş diye veriyorlar yenilenmiş cilalanmış halı asıl simi kaliteli çakma olması lazım.