iPhone 13 vs 14

Vallahi hocam bende şaşırıyorum Apple bizim ülkede nasıl bir algı yarattıysa helal olsun adamlara.

Exynos fanı falan değilim iyi bir işlemci olmadığınıda belirttim zaten. Exynos batarya ömrü harici A15 in önünde bir işlemci gayette. Bu bütçelerde android tarafında çok daha mantıklı seçenekler var. Apple fanboyluğuna gerek yok istemeyerek aldım 14ü alınmaz.

Ayriyeten şuanda 3-4 yıllık cihazlara o kadar para vermek akıl karı değil.

Vallahi hocam bende şaşırıyorum Apple bizim ülkede nasıl bir algı yarattıysa helal olsun adamlara.

Sadece bizim ülkede değil hocam yurt dışında da böyle adamlar 16 Pro maxten şaşmıyor şu an bizim ülke ekonomisi kötü olduğu için daha Basic modellere yönelim var bir de ülkemizde fiyatından dolayı Samsung sevdası var. Bütçem olsa para derdim olmasa 16 pm alır geçerim.

Vermek isteyen veriyor dostum bu kadar kasmana gerek yok 2. el iPhone 11 fiyatlarına bakabilirsin.

Vermek isteyen versin. Apple fanboyluğu yapıp insanları 4 yıllık cihaza yöneltmeniz mantıklı değil 13 eskiden mantıklıydı artık değil. Enflasyon zaten senin 11i aldıgın fiyatı yiyip bitiriyor.

Samsung alırsanız birkaç ay sonra çöp olur demeniz fazlasıyla bilgisizce bir yorum. Ek olarak Exynos'da sadece AnTuTu olarak değil, gündelik kullanım, donanım, sayısal değerler ve testlerde de önde. Marka fanatikliği yapmayın.

Bu yorumu şimdi gordüm gözümden kaçmış biraz fazla fanatikliğe kaçmamış mı hocam. Note 8 telefonum hala kasmadan çalışıyor benim örnek olarak.

Exynosa laf edenler buna ne diyecek acaba.

Verimlilik olarak A18'den bile daha iyi bir islemciye sallamak kolay tabii .

Fanboylugu ve at gozluklerini bir kenara birak bence. Hangi S serisi cihaz birkac aya cop olmus gosterir misin? Hala S8 S9 S10 kullanan tonla kisi var. Şu an iOS eski stabil iOS degil, Android'de eski sorunlu Android degil tabii bu dedigim Samsung, Honor, OnePlus gibi yazilimi iyi yapan markalar icin gecerli. Aradaki makas tamamen kapandı denebilir.

Hocam aklımı çelmeyi başardın şu an 16e ile 13 arasındayım 13'ün biraz eski olduğunu düşünyorum ancak 16enin de arka tasarımı pek hoşuma gitmedi ileride piyasası nasıl olur onu da bilemiyorum arada kaldım.

16e al geleceğe daha iyi bir yatırım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…