iPhone 13 vs 16E

16e yi kullandım bir süre. Ana kamerası bana göre yetersiz ve ekran parlaklığı rezalet. Güneş altında bir şeyler görmek veya okumak mümkün değil. Artılarına geçersek batarya olarak neredeyse mükemmel bir cihaz, 16 Pro Max ile yarışır öyle söyleyeyim. Bana kalırsa illaki iPhone alınacaksa ve bütçe de sınırlı ise alınması gereken tek telefondur 16e. Artık 3-4 senelik 13'e para verilmez.

Android düşünceniz yoksa daha iyi bir işlemci ve güncel bir cihaza yönelmek istiyorsanız, diğer özelliklerde fazla beklentiniz yoksa 16e’yi tercih edebilirsiniz.

Günlük kullanım için yeter gibi geldi.
Fazlasıyla yeterli tabii sizin ne istediğiniz de önemli telefondan.
Şu an için önemli değil doğru. Ancak bu desteğe sahip olması yine de iyi bir şey. Muhtemelen 2-3 yıl boyunca yeni gelecek yapay zeka özelliklerini destekleyecektir. Hepsini desteklemese bile bazılarını ya da sunucuda çalışacak yapay zeka özelliklerini.

13 kullanıyorum 13 genel olarak daha iyi özellik açısından ancak 16e ise işlemci yapay zeka gibi özelliklerden öne geçiyor daha hızlı ve yapay zekalı bir telefon istiyorsan ve çok fazla eksissine katlanacaksan 16e al.

13'ün 16e'den ne tür üstün özellikleri var? Ya da 16e'nin eksiği olduğunu söylemişsiniz 13'e göreyse bu eksiler neler?

16e kesin. Kıyaslamak saçmalık. Bence S25 alın kat kat iyi.

13'ün 16e'den ne tür üstün özellikleri var? Ya da 16e'nin eksiği olduğunu söylemişsiniz 13'e göreyse bu eksiler neler?
Gpu'su kısılmış bir model,magsafe yok,2025 yılında hala tek kamera ve 60hz,makro çekim yok,geniş açı yok, dinamik ada bulunmuyor,sadece 7.5 watt kablosuz şarj verebiliyor ve 16'da gelen yandaki kamera denetimi tuşu bulunmuyor daha belkide sayamadığım eksileri vardır 2025 yılına göre ve fiyatına bakarsak hiç haketmiyor onun yerine bu fiyata amiral gemisi android almak çok daha mantıklı mesela s25 ya da Honor Magic 7 ya da yakında çıkacak Honor Magic 8,bunların yanında savunulacak telefon değil hala eksisi neler diyorsun.

İlla 13 ile karşılaştırılırsa ama hız ve yapay zeka açısından eğer eksiler göze alınıyorsa 16e.

Bence iPhone'a geçmek için ekstrem bir sebep yok şuanda,ki bunu birçok telefonu iPhone olarak kullanmış bir kişi olarak söylüyorum.

iPhone 13 ile kıyaslamadan bahsediyorum ben. Konu sahibi iPhone istediğini söylemiş. Öbür türlü 16e mantıklı bir telefon değil zaten ama konu sahibi iPhone istiyor. Kendim alacak olsam 16e almam S25 alırım konu sahibi Android telefon önerisi kabul etse yine S25 öneririm. 13'e göre kıyaslarsak 16e daha önde 13'ün tek sağladığı şey geniş açı kamerası.

13 yerine 16e daha iyi bir tercih olur. Batarya, RAM, ai, tek olmasına rağmen daha iyi bir kamera tercih ederdim. Ettim de zaten, 16e kullanıyorum şu an sorunuz olursa yanıtlamayı isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…