iPhone 13 vs. Huawei P50 Pro

Thersha

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Şimdi Huawei'de Google servisleri yok ama hem yanında FreeBuds Pro hediye olarak geliyor hem de Pro serisi bir ürün olduğu için batarya, ekran, kamera gibi özellikleri daha iyi. Ama iPhone 13 iOS olduğu için uygulamalar daha iyi çalışıyor ve çok daha uzun ömürlü olacak. Bu fiyat aralığında başka telefon öneriniz varsa onlara da bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google servisleri sorun değilse P50 Pro alabilirsin. S22 modeli var alternatif olarak önerebileceğim ama batarya olarak bunlara göre kötü. S22 Plus modeli de P50 Pro ile benzer fiyat aralığında.
Google servisleri bence büyük bir sorun değil. S22 Plus'da güzel bir cihaz ama Huawei'in yanında Freebuds Pro bedava olarak geliyor. iPhone 13 hakkında ne düşünüyorsunuz?

iPhone 13 kamera ve ekran olarak bunların gerisinde. Diğer türlü iyi cihaz. iPhone 13 modeli de alınabilir tabii ki. Önce hangi işletim sistemini kullanacaksın ona karar ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 kamera ve ekran olarak bunların gerisinde. Diğer türlü iyi cihaz. iPhone 13 modeli de alınabilir tabii ki. Önce hangi işletim sistemini kullanacaksın ona karar ver.
Şuan android kullanıyorum ve ara sıra takılıyor, donuyor falan biraz sıkıcı bir durum iOS'da uygulamalar tam optimize olduğu için böyle bi' durum olacağını pek zannetmiyorum. Ama iOS'da da Android'in o rahatlığı yok. Ben şahsen Android tarafındayım fakat iOS'u da bir denemek isterim. iPhone 13 yerine iPhone 13 Pro düşünecek olursak sence iPhone 13 Pro mu yoksa Huawei P50 Pro mu?

13 Pro yerine o fiyatta Android tarafında S22 Ultra var. Çok pahalı cihazlar bunlar.

P50 Pro ve S22 arasında tercih yap o zaman. Madem Android'in rahatlığını istiyorsan. S21 serisini de işini görür hatta. S21 FE fiyat olarak makul.

13 Pro yerine o fiyatta Android tarafında S22 Ultra var. Çok pahalı cihazlar bunlar.

P50 Pro ve S22 arasında tercih yap o zaman. Madem Android'in rahatlığını istiyorsan. S21 serisini de işini görür hatta. S21 FE fiyat olarak makul.
Sanırım S22 alıp yanına Galaxy Buds Pro alacağım teşekkürler. Zaten P50 Pro'yu göz önünde bulundurma sebebim yanında Freebuds Pro olmasıydı. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı