IPhone 13 vs iPhone 11 vs Samsung S24 Ultra

Heyul4

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
İşlemci:RYZEN 5 7600
Ekran Kartı: AMD RADEON 9060 XT
Ram: Viper 2x16 6000mhz CL30

Klavye: STEELSERİES APEX PRO TKL WİRELESS
Mouse: LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2
Kulaklık: RAZER BLACKSHARK V2 HYPERSPEED
Monitör 1: SAMSUNG ODYSSEY G60SD OLED 2K 27' 360HZ 0.03MS
Monitör 2: ASUS TUF GAMING VG249Q3A IPS 1K 24' 180HZ 1MS
Monitör 3: SAMSUNG ESSENTIAL S4 IPS 100HZ 5MS
Meslek
IT Uzmanı
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum, eğer iPhone alacaksan TR'den Samsung alacaksam yurt dışı alacağım, fazla fiyat yükseltmeyip 11 alabilirim, arada kaldım.
11 fiyatı 14000.
13 fiyatı 33000.
S24 fiyat 25000.
Satacağım telefon 8000.
Bunlara göre tavsiyeniz nedir ve neden?

S24 Ultra alın.

Çok alakasız bir karşılaştırma. S24 Ultra'nın rakibi iPhone 15 Pro Max'tir. Adını andığınız diğer telefonlar ile aynı klasmanda bile değil.

Saçma bir soru olmus butcene gore karar ver.

Hocam.

Saçma bir soru olmus butcene gore karar ver.

Çok alakasız bir karşılaştırma. S24 Ultra'nın rakibi iPhone 15 Pro Max'tir. Adını andığınız diğer telefonlar ile aynı klasmanda bile değil.

Hocam soru saöma diyosunuzda yurt dışından iPhone alıp açtıramam ve fiyat olarak aynı klasmandalar iPhone 15 falan diyorsunuz fiyatından haberiniz var mı acaba?

Hocam.

Hocam soru saöma diyosunuzda yurt dışından iPhone alıp açtıramam ve fiyat olarak aynı klasmandalar iPhone 15 falan diyorsunuz fiyatından haberiniz var mı acaba?

iPhone 15 Pro Max rakibi S24 Ultra ile eski püskü iPhone 11 ve artık eskimeye başlamış iPhone 13'ü kıyaslamaya çalışan sensin? Samsung'u al geç. Yurt dışı olsa bile Android olduğundan doalyı çözümleri daha koaly IMEI falkan attırırsın. Diğerleri oyuncak gibi kalır S24'ün yanında.

Tamam hocam bunun bende farkındayım sadece buradaki sorun biri TR cihazı diğeri yurt dışı cihazı bunların ileride 2. el olarak satılması zorlaşabilir bundan dolayı sizden tavsiye istiyorum ama saçma karşılaştırma yapıyorsunuz diyorsunuz.

Hocam.

Yanlış bir şey demedim arkadasim butcene göre karar ver dedim bana kalırsa eger elin buyuk degilse 13 mini al sevicisi cok o telefonun benim de hoşuma giden bir model

Yurt dışı S24u alırsan dikkat et en son server kapalıydı, kayıt olmuyordu S24 serisi. S23 kolay oluyordu da ondan sonra zorlaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…