iPhone 13 vs iPhone 14 vs iPhone 14 Pro

Telefoncu tanıdıklarım var. Onlar ile beraber gidersem bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Telefoncu tanıdıklarınla gitmek yerine telefoncu arkadaşından almak nasıl fikir.

Tamam dostum. Sence 50 bin TL'ye çıktıktan sonra hala 13 Pro mu almak mantıklı? Yoksa üstüne ekleyip 14 Pro mu?

Ekleyemiyorsa nasıl alacak?

Anlayan birisi ekranın/kasanın değişip değişmediğini, sıvı alıp almadığını anlayabilir. Özellikle de 3uTools gibi bir program varken. Boş konuşuyorsun kısacası. İkinci el cihaz yeri geldiğinde alınır.

Telefoncu tanıdıklarım var. Onlar ile beraber gidersem bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
Siz bilirsiniz. Ben o civarlara çıktıktam sonra sıfır cihaz alırdım bekleyip. Bekleyemem diyorsanız da alınır.

Arkdaşa yeri geldiğinde alınır diyorsun sonra da o fiyata çıktıktan sonra 0 alırdım diyorsun adamda ondan bahsediyor zaten o fiyata 2. el alınmaz diye kendinle çelişiyorsun.

Yurt dışı iPhone 14 Pro Max alacaktım ta ki bu sabah zam haberi ile uyanana kadar. Maksimum 39-40 bin TL bütçem var üstüne çıkamam. Bu 3 cihazdan fiyat olarak hangisi alınır? 14 Pro almaya değer mi?

Hiçbiri değil 13 Pro hocam 14'ten daha iyi, 14 Pro ile benzer ve fiyat olarak ucuz.

Aynen dostum. Millet telefonunu elletirip hatta içine uygulama falan yükleticek sanıyorsun sen. Piyasadan bir gram haberin yok dolandırıcılığın kralı dönüyor. Aynı cihazları farklı kasalara 0 dan farksız copy paste yapıyorlar. Sana bunu anlayabilmen için inceleme fırsatını her satıcı vermez. Cihazı tertemiz olsa bile bu kadar elletirmez.

Arkdaşa yeri geldiğinde alınır diyorsun sonra da o fiyata çıktıktan sonra 0 alırdım diyorsun adamda ondan bahsediyor zaten o fiyata 2. el alınmaz diye kendinle çelişiyorsun.
iPhone 14 Pro için mi konuşmuş sence arkadaş ?
“2. el mi arıyorsun sen? 2. el telefon alınmaz dostum. Tanıdık falan değilse.”

Genel olarak bahsettim ben.

3uTools cihazın içine yüklenmiyor yalnız. Bilmeden konuşmaya devam ediyorsun. Bugüne kadar bir sürü ikinci el cihaz aldım sattım. Hiç cihazını inceletmek istemeyen birisini görmedim. Hiç de kendi cihazımı birisinin incelememesini istedim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar iPhone 14 cihaz 0. 14 Pro ise 2. el 15-22 ay garantisi olan cihazlar gördüm. Bu cihazlar üzerinden konuşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…