iPhone 13 vs iPhone 14 vs iPhone 16e

Bütçe
45000

neext34

Decapat
Merhaba arkadaşlar iPhone almayı düşünüyorum. Bu secenekler arasında kaldım. Bütçemi Max 45k zorlarım günlük kullanım için kullanacağım oyun falan en Max Clash Royale oynuyorum. Aslında iPhone 16e iyi beğeniyorum ama tasarımı kötü duruyor tek kamera olduğu için. Önerilerinizi bekliyorum.

2.el veya Android önermeyin.

14'ü ele direkt olarak tercih meselesi bile değil güncellik olarak ve fiyatı 48kdan 40k ya indiği için ben 16e modelini tercih ederdim. Bütçe artarsa 15 kovala.

Geniş açıyı kullanıyorsanız 16e yi eleyin. Ama kullanmıyorsanız 16e. Yoksa 13.bütçe artırıp 15 alabilseydiniz iyi olurdu.

IOS şartsa 16E.

Sıfır olarak en iyi seçenek 16e. 2. el olarak 14 Pro almanızı öneririm.

16e olabilir belki ama 13 gayet iyi.

Biraz daha katıp 15 almak en mantıklısı.

Biraz daha katıp 15 almak en mantıklısı.
Hocam normalde android kullanıyorudum bugün ekranı kırıldığı için malesef dayanamıyacağım artık.
Geniş açıyı kullanıyorsanız 16e yi eleyin. Ama kullanmıyorsanız 16e. Yoksa 13.bütçe artırıp 15 alabilseydiniz iyi olurdu.
Keşke hocam ama bütçe max bu kadar artıyor

Hocam normalde android kullanıyorudum bugün ekranı kırıldığı için malesef dayanamıyacağım artık.

Keşke hocam ama bütçe max bu kadar artıyor
Ne kullanıyordunuz hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…