HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #11 585599 dedi: Bankadan kredi çekilecek ona göre çekeceğiz. Genişletmek için tıkla... İnsan biraz insaflı olur. Hiç mi aile bütçesini düşünmeden hareket eder insan. Ben de pederin şahini sattım karı kızla kumarda yedim oh.
585599 dedi: Bankadan kredi çekilecek ona göre çekeceğiz. Genişletmek için tıkla... İnsan biraz insaflı olur. Hiç mi aile bütçesini düşünmeden hareket eder insan. Ben de pederin şahini sattım karı kızla kumarda yedim oh.
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #12 585599 dedi: Bankadan kredi çekilecek ona göre çekeceğiz. Genişletmek için tıkla... Samsung veya xiaomilere bak ve yarın amazon vb.sitelerde indirim olacakmış oralara bakmayı unutma.
585599 dedi: Bankadan kredi çekilecek ona göre çekeceğiz. Genişletmek için tıkla... Samsung veya xiaomilere bak ve yarın amazon vb.sitelerde indirim olacakmış oralara bakmayı unutma.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Temmuz 2024 #13 @ardmauro Hocam yurt dışı alsanız? Yurt içi modeller çok pahalı. Gereksiz pahalı.
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #14 OnePC dedi: @ardmauro Hocam yurt dışı alsanız? Yurt içi modeller çok pahalı. Gereksiz pahalı. Genişletmek için tıkla... Yıl başı gelsin de öyle alıcam hocam saolun.
OnePC dedi: @ardmauro Hocam yurt dışı alsanız? Yurt içi modeller çok pahalı. Gereksiz pahalı. Genişletmek için tıkla... Yıl başı gelsin de öyle alıcam hocam saolun.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Temmuz 2024 #15 ardmauro dedi: Yıl başı gelsin de öyle alıcam hocam saolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
ardmauro dedi: Yıl başı gelsin de öyle alıcam hocam saolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.