iPhone 13 vs iPhone 14

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Ya şimdi 13 alacaktım ama 14 almaya karar verdim. Neredeyse hiçbir farkı yok 13'ten ama sürüm olarak daha uzun gitsin diye 14'te karar kıldım. Fakat sosyal medyada çok fazla karşıma çıkmaya başladı. İşte kronik sorunu fazla, kamera açılmıyor, almayın aldırmayın gibi gibi bir sürü şey çıktı kafam karıştı. Sizce nasıl? Ben hala alınabilir olduğunu düşünüyorum ama bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 14 gayet iyidir. Şahsen ben bir sorun görmedim. 14 almanda çok bir sorun yok. Böyle bir sorun olduğunda değişim yapabilirsin zaten

Neredeyse hiçbir bir farkı yok aynı. Sadece çip değişiyor bir de kasa farkı var.

Sırf sürümü uzun olacak diye o fiyat farkını vermeye kesinlikle değmez derim aralarında yaklaşık 10 bin₺ fark var kesinlikle değeceğini düşünmüyorum. Neredeyse aynı cihaz gibiler.

Karşılaştırmana gerek bile yok ikisi de aynı cihaz bire bir.

2 GB RAM farkı var kamera farkı da var kaza algılama kamerada hareket modu gibi şeyler de vardı tam olarak hatırlamıyorum bütçe varsa 14 daha iyi olur 14 kullanıyorum.

Yurt dışı 16 Pro varken alma hocam. Düşünürsen kayıtsız kullanımı açıklarım. Sadece 2GB RAM fazlası olan bir iPhone 13’tür iPhone 14. Daha uzun falan da gitmeyecek aynı işlemci(sadece 1çekirdek fazlası) olduğu için güncelleme ömrü de aynı anda kesilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…