IPhone 13 vs iPhone 15

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, 13 ve 15 arasında kaldım. Aslında 13'de isteklerimi fazlasıyla karşılıyor fakat yazılım desteği daha kısa. 15'de 5 yıl garanti yazılım desteği var. Siz hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar selam, 13 ve 15 arasında kaldım. Aslında 13'de isteklerimi fazlasıyla karşılıyor fakat yazılım desteği daha kısa. 15'de 5 yıl garanti yazılım desteği var. Siz hangisini önerirsiniz?
kamera 13 ileriye dönük 15

Hocam ben vallahi iPhone 7 kullanıyorum yazılım güncellemesi almıyor uzun zamandır ama hala kullanılabilir ve uygulamalara güncelleme geliyor yani iPhone 13 alabilirsiniz bütçeniz azsa(az değil yine ama olsun) eğer iPhone 15 alabilecek paranız var ve sizi zor durumu düşürmeyecekse iPhone 15 tabii ki 😌(bence 13 zaten kamera farkında çok bir fark yoktur)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, 13 ve 15 arasında kaldım. Aslında 13'te isteklerimi fazlasıyla karşılıyor fakat yazılım desteği daha kısa. 15'te 5 yıl garanti yazılım desteği var. Siz hangisini önerirsiniz?
Tavsiyem 13 almanız fiyat farkına değmez 2.el düşünürseniz 14 Pro ikisinden de çok daha iyi.

Aralarındaki fiyat farkında güncelleme harici değecek bir şey yok bence.
1 kere alayım 3-4 sene alayım satıp üst modele geçeyim diye 15 almak istiyorum. 15'in piyasası daha iyi olmaz mı satmak istesem?

1 kere alayım 3-4 sene alayım satıp üst modele geçeyim diye 15 almak istiyorum. 15'in piyasası daha iyi olmaz mı satmak istesem?
Hocam işin doğrusuna gelecek olursak 2'sini de tavsiye etmem. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi temiz bir 14 Pro almanız daha iyi olur. 13 ve 15 arasında dinamik ada harici gözle görülür bir fark olduğunu düşünmüyorum. Güncel olarak 13'ün piyasası 15'e nazaran daha hareketli.

Hocam işin doğrusuna gelecek olursak 2'sini de tavsiye etmem. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi temiz bir 14 Pro almanız daha iyi olur. 13 ve 15 arasında dinamik ada harici gözle görülür bir fark olduğunu düşünmüyorum. Güncel olarak 13'ün piyasası 15'e nazaran daha hareketli.
2. EL telefon almaya pek sıcak bakmıyorum ben. Sonuçta hor kullanılmış olabilir işlem görmüş olabilir. Herkes senin benim gibi bakmıyor telefonuna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı