iPhone 13 vs iPhone 16

Hocam tanıdıgım bir kişi 5 6 yıldır XR kullanıyor.

Hocam pil açısından dedim 15 Plus kullanıcısıyım 15-16 saat rahat gidiyor bir de telefonda görüntüde önemli bence çok şık yapıyorlar Samsung'un kötü yanı Android olması kendine has bir özelliği yok yani Xiaomi, Samsung, Oppo, Realme başka var mı bilmiyorumda hepsini bana sorsalar ben Samsung derim anlaşılmıyor.

Arkadaşınız da siz de telefondan anlamıyorsunuz hocam gelip forumda milletin kafasını karıştırmanın bir anlamı yok.

Arkadaşınız da siz de telefondan anlamıyorsunuz hocam gelip forumda milletin kafasını karıştırmanın bir anlamı yok.

Kız arkadaşı iPhone istiyormuş bende yazdım telefoncudan sıfır bulabilirseniz 14 Pro dedik, Pro ile promaxin tek farkı boyut düzler kötü dedik ne yazalım yani zaten yazmışım kendi fikrim diye.

Kız arkadaşı iPhone istiyormuş bende yazdım telefoncudan sıfır bulabilirseniz 14 Pro dedik, Pro ile promaxin tek farkı boyut düzler kötü dedik ne yazalım yani zaten yazmışım kendi fikrim diye.
Alıntıladığım mesajı okudunuz mu?

14 Pro alabilirsin bence 13e göre daha iyi. 16 ya o kadar para değmez bence

Kankam bütçede sorun yoksa 14 Pro zor bulursunuz açık konuşalım 15Pro bakın(bütçede sorun yoksa tekrar yazıyorum laf yiyeceğim diğerlerinden) yoksa düz 16 alın, 13 ileride güncelleme gelmeyecek sıkıntı yaşar tekrar değiştirmekle uğraşırsınız. S21FEden sonra iPhone 16 bir tık küçük gelebilir.

Alıntıladığım mesajı okudunuz mu?

Kankam okudum bu olay evet gerçek 2-3 kişidede gördüm iPhone bariz şekilde telefonda şu an Samsung'dan daha iyi bana kalırsa şöyle bir şeyde var iş, okul için kullananlar genelde Android alıyor kız arkadaşının iPhone istemesini anlamadım.

Kendi fikrim diye belirtmiş hocam arkadaş zaten öyle düşünüyor olabilir. Aksini idda eden argümanla çıksanız daha iyi olabilir.
Kendi fikrine elbette saygı duyarım fakat iPhone 7'nin kamerası bile çoğu Samsung'un kamerasından iyi demiş arkadaş. iPhone 7'nin kamerası Note 8 kamerasıyla kapışıyor hatta Note 8'in kamerası fotoğrafta daha iyi (Note 8 2017'de çıktı). Demek istediğim son model Samsung alan birisinin kamerasını beğenmemesi mantıklı değil, eğer A55'den falan bahsediyorsa A55'in amiral gemisi olmadığını düşünmeliyiz. Biraz sert çıkışmışım bu arada kusura bakmayın.

Kankam okudum bu olay evet gerçek 2-3 kişidede gördüm iPhone bariz şekilde telefonda şu an Samsung'dan daha iyi bana kalırsa
iPhone daha iyi demeden önce hangi iki modeli karşılaştırdığını söylemen gerek, son model Samsung'un kamerasının iPhone 7 kamerasından kötü olduğunu söylerken hangi modeli kastettiğini merak ediyorum. İşlemcide de kamerada da genelde çoğu sene kafa kafaya oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…