Y YYagiz08 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #11 WİNDOWSever dedi: Bunu yaptığınızda telefon açılıyor sonra altta sabit uygulamaların olduğu bir çubuk çıkıyor. Bir de. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu 20-80 kuralı sizce hakikaten işe yarıyor mu şu 20'de şarj edin 80 de şarjdan çıkarın mantığı. 20-100 yapan arkadaşlarımda var.
WİNDOWSever dedi: Bunu yaptığınızda telefon açılıyor sonra altta sabit uygulamaların olduğu bir çubuk çıkıyor. Bir de. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu 20-80 kuralı sizce hakikaten işe yarıyor mu şu 20'de şarj edin 80 de şarjdan çıkarın mantığı. 20-100 yapan arkadaşlarımda var.
WİNDOWSever Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VICTUS Gamıng Laptop 16 GB RAM RTX 3050 512GB / iPhone 13 6GB Ram 128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi(öğrenci) 4 Temmuz 2024 #12 Son olarak Face ID nizi tanıtmanız gerkiyor kafanı ok yönünde eğmen gerekiyor. Hepsi bu kadar geri kalanını internetten ve telefonun içindeki ipuçları kısmında bulabilirsiniz umarım çözebilmişimdir. Herhalde o kural geçerli ben o kurala ne olur ne olmaz dikkat ediyorum. YYagiz08 dedi: Peki hocam bu 20-80 kuralı sizce hakikaten işe yarıyor mu şu 20'de şarj edin 80 de şarjdan çıkarın mantığı. 20-100 yapan arkadaşlarımda var. Genişletmek için tıkla... Yani çok bir şey değişmiyor kullanımdan isterseniz 0-100 yapın ama batarya ömrü ona göre değişiyor 20-80 en mantıklısı olacaktır.
Son olarak Face ID nizi tanıtmanız gerkiyor kafanı ok yönünde eğmen gerekiyor. Hepsi bu kadar geri kalanını internetten ve telefonun içindeki ipuçları kısmında bulabilirsiniz umarım çözebilmişimdir. Herhalde o kural geçerli ben o kurala ne olur ne olmaz dikkat ediyorum. YYagiz08 dedi: Peki hocam bu 20-80 kuralı sizce hakikaten işe yarıyor mu şu 20'de şarj edin 80 de şarjdan çıkarın mantığı. 20-100 yapan arkadaşlarımda var. Genişletmek için tıkla... Yani çok bir şey değişmiyor kullanımdan isterseniz 0-100 yapın ama batarya ömrü ona göre değişiyor 20-80 en mantıklısı olacaktır.