iPhone 13 vs S23-S24

50k telefona 60Hz koyan iOSmu 30k telefona 120Hz koyan Samsung mu? Kamera dısında S23 her yonden tokatlıyor.
Hocam sizinle ayni fikirdeyim 50klik telefona 60hz konusundan, hatta bence hicbir duz seri iphone alinmaz ama fiyatlari goz onunde bulundurmazsak geekbench puanlarinda 15 s23'ten daha iyi, sanki s23 14 ile kapisir gibi, s24 de 15 ile. s23 ile 15 biraz abarti olmus sanki.

S24 Exynos (!)

S23, S23+ S23 Ultra fazla fazla uzun ömürlü olur.

Belki şu konudaki yorumum yardımcı olur (Exynos) ile akalı. Pişman olmamanız açısından yorumumu tane tane okuyun ve anlayın derim en son yorumum.

S23 kullanıyorum iPhone 13u satıp gectım kamerası cıdden berbat. Arkadasımda 11 var onunkı kat kat daha ıyı cekıyor acaba bende mı bır sorun var.

S23 kullanıyorum iPhone 13u satıp gectım kamerası cıdden berbat. Arkadasımda 11 var onunkı kat kat daha ıyı cekıyor acaba bende mı bır sorun var.

Hocam arkadaşlar kullanmadan MPsine bakiyorlar ancak iPhone degisik 12 MP kamerasi cogu 52 MP'den daha iyi.

Hocam sanki sizde sorun var gibi duruyor, s23 kamera da dahil her konudan 13'ten daha iyi olmasi lazim.
Hocam mesajimi okursaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…