iPhone 13 vs S23-S24

S23 FE 128 aldım kamera olarak güzeldi şarjı çabuk fazla gidiyordu ama 256 almadığıma pişman olup iade ettim eğer kabul olursa yurt dışı server kayıtlı S23 Ultra düşünüyorum.

Hocam Pro Max derseniz Ultra serileriyle karsilastirmamiz lazim iki markanin da en ust seviye modellerini getirirsek de bence Apple kamera konusunda Samsung kadar olamiyor. Ama elbette ikisi de cok iyi, konuyu saptirmayalim.

Arkadaş haklı Pro Max karşısına Ultra getirelim, üst modellerde herhangi marka daha iyi denemez iki marka yer yer birbirine üstünlük sağlar.
Kamera ile ilgili ilk mesajıma neden beğenmedim gönderdiniz? Neyin kafasındasınız düz iPhone modellerinde telefoto kameranız bile yok.

Arkadaş haklı Pro Max karşısına Ultra getirelim, üst modellerde herhangi marka daha iyi denemez iki marka yer yer birbirine üstünlük sağlar.

Hoxam bn yanlış bakmisim kusura bakmayin. Samsung'un kamerasi daha iyi fakay ben iPhone'cuyum. Kisiden kisiye degisir.

Kıyaslanması gereken Apple cihazları 14 ve 15 olmalı.
Kaldı ki standart kullanıcının sadece sosyal medyada kaydırıp fotoğraf çekmesi için S23-S24 tarzı cihazlar hayli hayli yeterlidir.
Bütçenizi gereksiz yere zorlamayın. S24 alın S25 çıktığında satıp ona geçersiniz.

S23 kullanıyorum iPhone 13u satıp gectım kamerası cıdden berbat. Arkadasımda 11 var onunkı kat kat daha ıyı cekıyor acaba bende mı bır sorun var.
Kamerası 13ten kötü. Ama çok devasa fark yok, gündüz bazı senaryolarda renklerden , texture dan vs dolayı ip 11 bile daha iyi çekebiliyor, bu apple ve samsungun algoritmasından kaynaklı, tamamen yazılım, ama iphone x in bile daha iyi çektiği senaryo vardır s24 ultradan, bu tamamen algoritma ve renk işlemesi vs ile alakalı

Sadece gündüz ,apple çok daha eski cihazlarıyla güneş direk arkadan vurmadığında güncel samsungları geride bırakabiliyor, tabi bu genel olan durum değil.

Ancak 2 seri geriden gelen apple, güncel samsungdan 1 tık iyi gündüz foto çekiyor, bu genelleme yapılabilir.

Son düzenleme:

Şöyle söyleyeyim Apple renkleri öyle bir işliyor ki harbidende göze çok güzel geliyor. iPhone X kullanıyordum S24 Ultra aldım. İkisini karşılaştırmayacağım ama şöyle söyleyeyim babamda 12 Pro Max var ön kamera renkleri Apple daha böyle sarımsı çekiyor daha hoş ya yani Samsung renklerini hiç beğenemedim hoş gelmedi.

Bu mesaja niye beğenmedim atarsın ki Apple'ın daha doğru Samsung'un daha doygun çektiği ortada olan bir şey zaten tamamen kişisel bir şey beğenip beğenmemek.

@aabcc ne oldu gülmüşsünüz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…