iPhone 13 vs S23

Hocam benim de öğrenci indirim var 128 GB 28.699'dan düşüyor. Bana gelişi 20k falan iste bir de saat var Watch 6 onu da alinca 21.500 TL olacak.

Hem değişim kampanyası hem de aksesuardan yararlanılamıyor aynı anda. Yani ya eski telefonu verip indirim alıyorsun ya da watch 6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem değişim kampanyası hem de aksesuardan yararlanılamıyor aynı anda. Yani ya eski telefonu verip indirim alıyorsun ya da watch 6.
Yok telefon vereceğim, watch 6 icin 3500 tl kupon veriyorlar dedim.

Hem değişim kampanyası hem de aksesuardan yararlanılamıyor aynı anda. Yani ya eski telefonu verip indirim alıyorsun ya da watxh 6

Pardon hocam dediginizi anladim. Evet saat birlikte olmuyormuş neyse cok sıkıntı olmaz.

S23 instagramda kullanımı nasıl? Video ve hikaye yüklediğinizde kalite kaybı, görüntü bozukluğu oluyor mu?
Android olduğu için iOS'a göre daha düşük yükleme yapılıyor ama eğer uygulama ayarlarından medya yükleme kalitesini yükseltirseniz yüklenen görüntüler kötü değil.
Bence S23 alın hocam.

Android olduğu için iOS'a göre daha düşük yükleme yapılıyor ama eğer uygulama ayarlarından medya yükleme kalitesini yükseltirseniz yüklenen görüntüler kötü değil.
Bence S23 alın
Yine de o ayardan sonra androidlerde bulanıklaşma oluyordu. Ama samsung s23 serisinde onu düzelticez demişti. Ne kadar düzelttiler soru işareti. Bildiğiniz bir sayfa var mı instagramda s23'le çekilmiş içerikleri görebileceğim?

@bluedepth ben Instagram kullanmıyorum. Ancak bunun optimizasyonu S22 serisinde yapıldı. Kullananlar da öyle diyor.

Abi sen icerisinde GPU'da A15'e %30+ fark atan, A16'yı gecen verimlilik problemi olmayan 8 Gen 2'yi, bazi karelerde 14 Pro'dan daha iyi ceken ana sensoru, 120 Hz'i, on kamera sensorunde IMX714 bulunan iPhone 14'u on kamera performansinda bariz bir sekilde gecen ve globalde 799 dolar fiyat etiketine sahip S23'u sirf sosyal medya icin 27K'ya almayip, 619 dolarlik iPhone 13 icin 10K butce mi esneteceksin? Gercekten cok trajikomik olurdu, kaldi ki Instagram hikayesi paylassan yakinlastirma akiciligi disinda kesinlikle iPhone'u aramayacaksin, bir iPhone 12 kullanicisi olarak yaziyorum bunlari.

Görüşünüz icin teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…