Neden önermiyorsunuz? Bir de Instagram post kalitesi nasıl

Daha yeni bugün kullanmaya başladım babama verecektim veri aktarımı yedekleme zor olacak ve nihayetinde 11'den kötü olamaz diye kullanmaya başladım, şimdi eksilerle başlayalım
1- Batarya performansı iPhone 11'den daha iyi değil, ki iPhone 11 %89'daydı batarya sağlığı, yani bataryası 13'ten daha kötü. (11'in 13'ten kötü olduğunu varsayıyorum)
2- Ekranı çok güzel, 60 ile 120Hz arasında belirgin bir fark var ve IOS'la falan kapanmıyor bu fark, hiç de 75/90Hz gibi gelmedi iPhone 11 mesela bayağa fark var bu yönde.
3- Kamerası ortalama, gün ışığında iPhone 11 bile eğer güneş direk arkadan vurmuyorsa ana kamerasıyla S23'ten daha iyi fotoğraf çekiyor, kamerası vasat. iPhone ile asla kıyaslanamaz, Ultra gece modunda geniş açıda 13/14'ten iyi fotoğraf çekmesi, ana kamerasıyla gün ışığında iPhone 11'den bile kötü fotoğraf çektiği gerçeğini değiştirmiyor.
Instagram filtre denemedim, genel olarak iPhone 11'den ekranı çok daha iyi batarya ve kamera performansı benzer bir telefon. Şu an için iPhone 11'den daha hızlı ama 2 sene sonra belki 11 bile daha akıcı olur bunu bilemem.
Benim beklentimi karşıladı, kameraya (gündüz ana kamera performansına) önem veren ve bol bol video fotoğraf çeken birisi iPhone 13'e ekstra o 8 bin TL'yi vermeli. Eğer sosyal medyada çok fazla paylaşım yapmıyorsa daha kötü ekranlı ve 128 GB bir telefon almasına pek de gerek yok, ama satarken de yine aradaki fark iPhone lehine geçecek.
Özet: iPhone 13'e paranız yetiyorsa ve 128 GB yeterliyse 13 alın. 128 yetmiyorsa ve öğrenciyseniz (benim gibi S23 23 bin TL civarına geliyorsa) o zaman S23 daha mantıklı çünkü fiyat farkı 256 GB'lık versyonları kıyaslayınca saçma seviyelere çıkıyor.
Bataryası 11'den daha iyiymiş bu arada, ben çok hızlı azalıyordu şarjı veri aktarırken iPhone 11'i de aynı anda şarj ediyormuş bunu da düzelteyim.
Bataryası kötü değil.