iPhone 13 vs. S24 FE

melihleafer

Picopat
Selam, S24FE cihazına sahibim. Halamın iki tane çocuğu var, ikisinde iPhone 13 sahibi (ikisi de benden büyük), biri kız biri erkek. Erkek gene iyi, anlıyor biraz (biraz) ama ablam olan kuzen çok gıcık birisi. İlk defa iPhone kullanıyor ve en iyi marka iPhone filan sanıyor, sürekli telefonunu övüyor. Abimde aynı aslında, ben laf etmiştim 13’üne, “Bana parası olmayan konuşuyor” diyor. Benden büyük diye bir şey demedim, komik. Anlamıyorum, sadece iPhone olduğu için iPhone alan insanlar var, cihazı hiç araştırmamış. Benim durumum çok iyi değil, babam filan kazanıyor ama gene de bazı problemler var. Halamgilde kalıyorum, ablam denen kişiden bana ekran koruması almasını istedim, almadı “Ne gerek var” diyerek, “Ne yapacaksın” diyor. (Kendisi kamerasına lens alıyor, onu geçtim adaptöründe kılıf var.) Bu arada bu kız babamdan alıyor parayı. Her neyse, bu iki telefonda sizin görüş açılarınız nedir, ne düşünüyorsunuz? Bu insanlar size nasıl geliyor? Bu arada S24FE’nin en sevmediğim yanı ısınması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, S24FE cihazına sahibim. Halamın iki tane çocuğu var, ikisinde iPhone 13 sahibi (ikisi de benden büyük), biri kız biri erkek. Erkek gene iyi, anlıyor biraz (biraz) ama ablam olan kuzen çok gıcık birisi. İlk defa iPhone kullanıyor ve en iyi marka iPhone filan sanıyor, sürekli telefonunu övüyor. Abimde aynı aslında, ben laf etmiştim 13'üne, “Bana parası olmayan konuşuyor” diyor. Benden büyük diye bir şey demedim, komik. Anlamıyorum, sadece iPhone olduğu için iPhone alan insanlar var, cihazı hiç araştırmamış. Benim durumum çok iyi değil, babam filan kazanıyor ama gene de bazı problemler var. Halamgilde kalıyorum, ablam denen kişiden bana ekran koruması almasını istedim, almadı “Ne gerek var” diyerek, “Ne yapacaksın” diyor. (Kendisi kamerasına lens alıyor, onu geçtim adaptöründe kılıf var.) Bu arada bu kız babamdan alıyor parayı. Her neyse, bu iki telefonda sizin görüş açılarınız nedir, ne düşünüyorsunuz? Bu insanlar size nasıl geliyor? Bu arada S24FE'nin en sevmediğim yanı ısınması.

Birisi elmayı ısırmış, telefonun arkasına koymuş, "şaheser" olmuş. Şu üzerine rastgele boya fırlatılan resimler gibi.

iPhone 13 almak ile S24 FE almak arasında ekonomik olarak çok bir fark yok. Değer olarak yakın cihazlar, aralarında IP13 alan zengin S24 FE alan fakir diye bir fark yok ki en önemlisi şu; telefon asla bir zenginlik belirtisi değildir. Telefonuyla kendi maddi gücünü yücelten kişiler genelde ya sonradan görme görgüsüz tipler ya da zar zor aldığı cihazı zenginlik sanan tipler. Sonuçta ülkede taksitle, borçla bir yerlerden kısıp son model iPhone almaya çalışanlar bile var.

Telefon karşılaştırmasına gelirsek, kesinlikle S24 FE daha iyi bir cihaz. Hem daha güncel, hem daha iyi. Onların elindeki cihaz 4 senelik(hatta neredeyse 5 bile denebilir) Eğer ekosistem yoksa IP13 almak pek mantıklı değil zaten. Sizin beğenmediğiniz ısınması bile iPhone 13'ten iyi durumda S24 Fe'nin😃

Ekran kasa oranı ne kadar sinir bozucu olsa da S24 FE her türlü daha iyi. Kamera ve işlemcide rahatça geçiyor.

iPhone kullanan insanların çoğu hava atmak, popüler kültür kölesi olmak için alıyor.

En mantıklı iPhone kullanıcısının sebebi iPhone 5'ten beri iOS kullanıp buna alışıp Android telefon'a geçmek istememesidir. Bu durum anlayışla karşılanabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı