melihleafer
Picopat
Selam, S24FE cihazına sahibim. Halamın iki tane çocuğu var, ikisinde iPhone 13 sahibi (ikisi de benden büyük), biri kız biri erkek. Erkek gene iyi, anlıyor biraz (biraz) ama ablam olan kuzen çok gıcık birisi. İlk defa iPhone kullanıyor ve en iyi marka iPhone filan sanıyor, sürekli telefonunu övüyor. Abimde aynı aslında, ben laf etmiştim 13’üne, “Bana parası olmayan konuşuyor” diyor. Benden büyük diye bir şey demedim, komik. Anlamıyorum, sadece iPhone olduğu için iPhone alan insanlar var, cihazı hiç araştırmamış. Benim durumum çok iyi değil, babam filan kazanıyor ama gene de bazı problemler var. Halamgilde kalıyorum, ablam denen kişiden bana ekran koruması almasını istedim, almadı “Ne gerek var” diyerek, “Ne yapacaksın” diyor. (Kendisi kamerasına lens alıyor, onu geçtim adaptöründe kılıf var.) Bu arada bu kız babamdan alıyor parayı. Her neyse, bu iki telefonda sizin görüş açılarınız nedir, ne düşünüyorsunuz? Bu insanlar size nasıl geliyor? Bu arada S24FE’nin en sevmediğim yanı ısınması.
Son düzenleyen: Moderatör: