iPhone 13 vs S24 Plus

Yavaslama sorunu yok, UFS depolama birimleri kullanildigi icin uzun yillar hizli kalıyor. iPhone 13 zaten 3 nesil onceki bir telefon, S24 Plus her konuda daha iyi. Deger konusunda ise Android soylendigi kadar deger kaybetmiyor, oyle bir anlatiliyor ki sanki cihaz yari fiyatina satiliyor gibi. 5 yıldır Oppo A52 kullanan S24 Plus'i rahat 7 sene kullanir, al-sat isine girmenize gerek kalmaz.

Ya zaten telefonu pek hor kullanmam bunu daha 2 yıl daha idare ettiriim istesem ama telefondan sıkıldım elimede para geçmişken yenilemek isteği duydum ben iPhone 13 tarafındaydım fakat S24 Plus alacğım galiba

Ya zaten telefonu pek hor kullanmam bunu daha 2 yıl daha idare ettiriim istesem ama telefondan sıkıldım elimede para geçmişken yenilemek isteği duydum ben iPhone 13 tarafındaydım fakat S24 Plus alacğım galiba
S24 Plus size baya götürür yani 1-2 yıl sonra android kasar dedin ya o şey S24 Plus'da ihtimal yok.

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır Oppo A52 kullanıyorum bütçem en fazla 40bin TL bandına çıkıyor Samsung S24Plus (256 GB) ve iPhone 13 (256 GB) arasında çok kararsız kaldım IPhone'a geçmek için hiçbir sebebim yok fakat nedense IPhone'a geçmek istiyorum, sizin tercihiniz hangisi olurdu?

Çünkü bildiğimiz gibi Android'ler 2-3 yıldan sonra kasma başlıyor fakat IPhone'ler rahatlıkla çalışıyor. Almışken bir 6-7 yıl kullanayım diyorum.

Hocam S24 bile iPhone 13'ten kat kat iyi. S24 Plus'ın rakibi iPhone 15 produr.

Bende aynı Oppo A52'den S24 plusa geçmeyi planlıyorum. Eğer cihaz boyutu fazla gelmezse S23 ultrayı da değerlendirebilirsiniz Snapdragon Exynos'tan daha stabil bir işlemci.

Exynos 2400 daha iyi, stabillik konusunda Snapdragon'u yakaladı. Eskisi gibi değil Exynos.

Exynos 2400 daha iyi, stabillik konusunda Snapdragon'u yakaladı. Eskisi gibi değil Exynos.

2400 temel performans olarak gen 2 ve gen 3'ün ortasında onda sorun yok. Fakat yoğun kullanımda özellikle ağır oyunlar oynanacaksa Exynos ısınma problemi ve batarya performansı konusunda üzebiliyor. Ayrıca yabancı forumlarda 5G noktalarında mobil veri kullanımında aşırı ısındığını duymuştum.

2400 temel performans olarak gen 2 ve gen 3'ün ortasında onda sorun yok. Fakat yoğun kullanımda özellikle ağır oyunlar oynanacaksa Exynos ısınma problemi ve batarya performansı konusunda üzebiliyor. Ayrıca yabancı forumlarda 5G noktalarında mobil veri kullanımında aşırı ısındığını duymuştum.

Isınma konusunda sadece 2 derece fazla ısınıyor. Verimlilik konusunda gen2 ile farkı yok. 5G olarak da bu durumu 100 kullanıcıdan 5I yaşıyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı