iPhone 13 vs S24 Ultra

iPhone 13 nerede S24 Ultra'yı geçiyor söyler misin?

Yazılımda. parça kalitesinde parça ucuzluğunda

bide uzun ömürlü bir iphone 6 hallen çatır çatır kullanılıyorken o dönem çıkan hangi android çalışıyor hepsi çöp olarak bi köşede

Yazılım konusunda iOS istiyorsa 13 alabilir zaten, parça kalitesi 13'ten daha iyi. Ayrıca hiç S24 Ultra eline aldın mı? Yukarıda plastik telefon yazmışsın.

Son 4-5 yıldır plastikten metal/cam a geçtiler bu zamana kadar görüyorduk telefonları.

S22 denginde bir telefon ile S24 Ultra'yı karşılaştırmak S24 Ultra'ya bir hakarettir.

S22 alacağıma IP 7 alırım güvenilir kapalı kaynak kodlu bir işletim sistemim olur saygılar.

S22 alacağıma IP 7 alırım güvenilir kapalı kaynak kodlu bir işletim sistemim olur saygılar.
Açık kaynak olmasının daha iyi bir şey olduğunu bilmiyor musun? Ayrıca ünlülerin ifşaları hep iCloud'tan geliyor

Telefon WhatsApp bile açmıyor artık, fanboyluk yapmak yerine konu sahibine doğru bilgi verin lütfen.

Açıyor hiçbir zaman fanboyluğu sevmem daha iyisi çıksın alırım ancak şu an maalesef ki Apple'a bağlıyız her ne kadar istemesem de.

Açık kaynak olmasının daha iyi bir şey olduğunu bilmiyor musun? Ayrıca ünlülerin ifşaları hep ICloud'tan geliyor

Benim bir ifşam yok ünlüde değilim iCloud da arabanın benim ailemin fotoları var alabilirler sıkıntı yok gizli saklı hiçbir şey sanal alemde güvende değildir zaten IPhone'da satıyor Android tabanlı cihazlarda.

Açıyor hiçbir zaman fanboyluğu sevmem daha iyisi çıksın alırım ancak şu an maalesef ki Apple'a bağlıyız her ne kadar istemesem de.
1-2 ay sonra açmayacak.
Yukarıda kapalı kaynak kodlu olduğundan güvenilir olduğunu söylüyordunuz şimdi hiçbir şey sanal alemde güvende değildir diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…