iPhone 13 vs S24 Ultra

1-2 ay sonra açmayacak.

Yukarıda kapalı kaynak kodlu olduğundan güvenilir olduğunu söylüyordunuz şimdi hiçbir şey sanal alemde güvende değildir diyorsunuz.

Android herkes tarafından erişilebilir fakat Apple Android'e göre kat kat güvenliklidir yani 3. sahış kişiler tarafından erişilmesi daha zordur (imkansız değil) bilgileri satma olayınada firamdan bahsediyorum 3. şahıs kişiler değil.

Bu arada konu sahibi oraya 13'ü eklediğine göre gönlündeki muhtemelen iPhone dur dorğu yoldasın devam et <3

Bakalım k. S. Ne diyecek.

Telefonlar hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorum.

Peki siz biliyorsanız siz iyisini alın biz memnunuz IOS'la herkesin kişisel zevkidir.

Peki siz biliyorsanız siz iyisini alın biz memnunuz IOS'la herkesin kişisel zevkidir.
Kişisel zevkleriniz olabilir saygı duyarım fakat S24 Ultra gibi bir telefona "telefon vs diyorlar işte Samsung falan APK falan filan plastik telefon." demeniz ciddi anlamda komik.

Kişisel zevkleriniz olabilir saygı duyarım fakat S24 Ultra gibi bir telefona "telefon vs diyorlar işte Samsung falan APK falan filan plastik telefon." demeniz ciddi anlamda komik.

O kelimeleri Android geneli için söyledim sadece S24'e değil yani S24 plastik demiyorum.

Bir de şunu göz ardı etmeylim IPhone'nun piyasası hiçbir zaman ölmüyor 2. eli bile para ediyor araba piyasası gibi maşalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…