noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba yenilenmiş telefon alacağım Hepsiburada üzerinden ama 2 sininde fiyatı aynı 27k ikisinin arasında kararsız kaldım. Daha çok kamera odaklıyım hangisinin kamerası daha iyi? Cevaplarsanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s24-128gb-gri-12-ay-garantili-b-grade-p-HBCV0000892Q70?magaza=DestekBili%C5%9Fim https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-iphone-13-128-gb-12-ay-garantili-a-grade-p-HBCV000024X0CF?magaza=Getmobil Taksitli bakacağım için yenilenmiş bakıyorum
Arkadaşlar merhaba yenilenmiş telefon alacağım Hepsiburada üzerinden ama 2 sininde fiyatı aynı 27k ikisinin arasında kararsız kaldım. Daha çok kamera odaklıyım hangisinin kamerası daha iyi? Cevaplarsanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s24-128gb-gri-12-ay-garantili-b-grade-p-HBCV0000892Q70?magaza=DestekBili%C5%9Fim https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-iphone-13-128-gb-12-ay-garantili-a-grade-p-HBCV000024X0CF?magaza=Getmobil Taksitli bakacağım için yenilenmiş bakıyorum
xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 734 Yer Türkiye 23 Haziran 2025 #2 Bence sıfır S24 FE almak daha sağlıklı olur.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.580 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Yenilenmiş cihaz önermiyorum. Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) Samsung Galaxy S24 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Biraz daha artarsa kamera odaklı olarak: Honor 200 Pro Honor 200 Pro ELP-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Yenilenmiş cihaz önermiyorum. Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) Samsung Galaxy S24 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Biraz daha artarsa kamera odaklı olarak: Honor 200 Pro Honor 200 Pro ELP-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #4 xÖTÜKENx dedi: Bence sıfır S24 FE almak daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... taksitli alacağım oyuzden sıfır bakamıyorum XPlasma dedi: Yenilenmiş cihaz önermiyorum. Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) Samsung Galaxy S24 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Biraz daha artarsa kamera odaklı olarak: Honor 200 Pro Honor 200 Pro ELP-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim
xÖTÜKENx dedi: Bence sıfır S24 FE almak daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... taksitli alacağım oyuzden sıfır bakamıyorum XPlasma dedi: Yenilenmiş cihaz önermiyorum. Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) Samsung Galaxy S24 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Biraz daha artarsa kamera odaklı olarak: Honor 200 Pro Honor 200 Pro ELP-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim
xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 734 Yer Türkiye 23 Haziran 2025 #5 noyy dedi: Taksitli alacağım o yüzden sıfır bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence S24 her halükarda. Zaten şu anda forumda biriside PUBG 40FPS veriyor telefon, " Baktıkça gözüm acıyor " diye konusunda bahsetmiş.
noyy dedi: Taksitli alacağım o yüzden sıfır bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence S24 her halükarda. Zaten şu anda forumda biriside PUBG 40FPS veriyor telefon, " Baktıkça gözüm acıyor " diye konusunda bahsetmiş.
noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #6 xÖTÜKENx dedi: Bence S24 her halükarda. Zaten şu anda forumda biriside PUBG 40FPS veriyor telefon, " gözlerim acıyor" diye konusunda bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... evet biraz önce gördüm
xÖTÜKENx dedi: Bence S24 her halükarda. Zaten şu anda forumda biriside PUBG 40FPS veriyor telefon, " gözlerim acıyor" diye konusunda bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... evet biraz önce gördüm
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 23 Haziran 2025 #7 Yerinizde olsam S24 FE, bütçeyi zorlarsam S24 Plus alırdım.
noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #8 XPlasma dedi: Yenilenmiş cihaz önermiyorum. Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) Samsung Galaxy S24 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Biraz daha artarsa kamera odaklı olarak: Honor 200 Pro Honor 200 Pro ELP-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Peki hocam yenilenmiş cihaz neden önermiyorsunuz?
XPlasma dedi: Yenilenmiş cihaz önermiyorum. Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) Samsung Galaxy S24 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Biraz daha artarsa kamera odaklı olarak: Honor 200 Pro Honor 200 Pro ELP-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Peki hocam yenilenmiş cihaz neden önermiyorsunuz?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.221 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 23 Haziran 2025 #9 Yenilenmiş önermiyorum. S24 FE almanızı tavsiye ederim.
noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #10 MaveNN dedi: Yenilenmiş önermiyorum. S24 FE almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam peki neden önermiyorsunuz ?
MaveNN dedi: Yenilenmiş önermiyorum. S24 FE almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam peki neden önermiyorsunuz ?